KENDİMİ BIRAKTIM...

 Kendime kızıp durma hallerimi kaldırıp bir köşeye sakladım:)) Dönüp etrafımdaki güzellikler baktım..
 Baktım...baktım...iyi ki varlar dedim...
Sonra yağlı boya bir resimden kara kalem çiziktirdim.Bloglar rengarenk, çiçekler ve bahar görüntüleriyle dolu, bizim buralar malum, olsun... ben sabırla bekliyorum...

Yorumlar

  1. ne iyi yaptın :))Bilgecim de her zaman ki gibi güzel çıkmış maşallahh :))

    YanıtlaSil
  2. Atla gel, sekiz saat aramız :)) Ama festival sonrasında gel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asortiğim ne güzel olurdu ama bu sene koydum kafama kapını mutlaka çalacağız:))

      Sil
  3. ben zaten kediye bakarken uyudum bile:) guzel kizina opucukler bahar kapida az kaldi:) sen resmi renklendir en iyisi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beste, tam uyku hapı bizim Tarçın, öptüm kızımı senin yerine, sabırlıyım küçük bahçe aletleri falan aldık Bilge'yle azıcık daha ısınsın minyatür bahçemize dalacağız inşallah. Yeni bir manzara resmi başladım , yanında da gelinciklerle ilgili bir resim daha yapmayı düşünüyorum ruhum şenlensin diye:)) Bu arada İstanbul'da keyifli zamanlar geçirirsiniz ve Üzümlü'ye de uğrarsınız umarım, sevgiler

      Sil
  4. Sana bu halleri nedense yakıştıramıyorum Sevda. Hangi halleri dersen eğer "yazdıklarından bıkkın biri gibi algıladım seni" hemen silkeleniyorsun ve eski cıvıl cıvıl hallerine dönüyorsuuuuuuuuuuuuuun. Çabuk çabuk.

    YanıtlaSil
  5. Dileğim, biliyorum beni düşünüyorsun ama merak edecek bir şey yok, olur bana böyle arada, mevsimin gelişinden diyor annem:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder