KÖTÜ HAVA

 Bu kolyeyi yeni yaptım.Kordonunu uzun tuttum.
Ucuna zincirler ve boncuklar taktım. Bu tarz kolyeleri seviyorum. Ucundaki daha güzel olabilirdi ama bu aralar elimden ancak bu kadar çıkıyor:((
Dün çok fena bir hava vardı, Bilge'yi okuldan almaya giderken tam anlamıyla havalarda uçtum. Bana bir dolu toz ve kum eşlik etti. Allah'tan ev okula yakında, Bilge'yle uça kaça eve ulaştık. Bütün gün camın önünden ayrılmadı, yanında da Tarçın tabi. Haberlerde İstanbul'da fırtına ve hortumu duyunca hemen telefona yapışıp teyzesini aradı. Ardından Antalya nasılmış diye anneanneyi de aradı, "oh iyi bir şey yokmuş "dedi, rahatladı.
Bütün akşam boyunca "neden fırtına olur" soruları döndü durdu ağzında.Bugün hava yine kapalı, her an patlayacakmış gibi.Dün keşke yağmur yağsa dedim, ama yağsa çamur yağardı sanırım, belki de yağmıştır, ben görmemişimdir. Yapılacak en iyi şeyi yapıp dün bütün gün film izledim.Bugün de devam ederim diye düşünüyorum.

Yorumlar

  1. Neler izledin?

    Nasıl da düşkün sevdiklerine maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Sevda'cığım ne fark ettim biliyor musun, tarzın özgünleşmiş. Hani bakar bakmaz "bu işi o yapmış" denilen çalışmalar vardır ya, işte öyle olmuş artık. Blog güncellemelerime bakarken, resmi blog adından önce gördüm ve hemen senin olduğunu anladım. Bu çok güzel ve en çok imrendiğim durum. Tebrik ederim. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal abla o kadar mutlu etti ki yazdıkların beni anlatamam, hele bunu senden duymak o kadar güzel ki, teşekkür ediyorum

      Sil
  3. çok beğendim bu takıyı, bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblesse teşekkür ederim, ne güzel beğenmen

      Sil
  4. Bu kordon yapımını bir anlatsan ;-) ne sevinirdim ne sevinirdim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder