BALE PAPUÇLARI

 Yıl sonu gösterisinin tarihi belli oldu. 7 Haziranda olacak. Provalar arttı, çok yoruluyorumlar, baleyi sevmiyorumlar ard arda gelirken, bir mucize oldu. Yeni bale patikleri geldi. Aman aman ne güzeller, ilk gün neredeyse bunlarla yatacak:))
Dün koşa koşa gitti provaya, keyifle hopladı zıpladı, iki gün arka arkaya yapılan provalardan hiç şikayet etmedi:))
Prova sonrası arkadaşlara gittik, ben mantı yaptım, afiyetle yedik. Ardından güzel bir sohbet, birer kadeh kırmızı şarap derken, eve geç geldik ve  sabah kalkamadık:))Zaten kısa olan okul yolu boyunca ağzına tıkaladığım bir iki lokma eşliğinde okula vardık. Bu arada tiyatro gösterisinde "Azman" olacakmış. Gargamel'in kedisi var ya işte o. Nasıl sevinçli "kedi kostümü bulmalıyız " diye dolanıyor. Ben rahatım,  nasıl olsa bir kuyrukla iki kulağa bakıyor:))  Bu sabah kocaman bademciklerle uyandım, akşam ne güzel hava atmıştım "kolay kolay hasta olmuyorum" diye:((( Hava o kadar kötü, o kadar tutarsız ki, ben neyse de Bilge hasta olmaz umarım.
Şimdi kocaman bir bardak  sıcak çayımı alıp, akşam kaçırdığım Behzat Ç. 'yi izleyeceğim. Güzel ve sıcak bir hafta diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Bale sevilmez mi?Sorarım ben o Azmana :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir hafta diliyorum size ve ailenize.
    baleyi papuçları çok güzel.
    kızım da bale yapardı.
    rus hocası çok üzerinde durdu bizim kızın lütfen yollayın konsevatuara diye ama bizim devlet büyüklerimizin sanata baış açısını bildiğimizden, kulağımızı tıkadık.
    bilemiyorum ileri de kıızm umarım bizi suçlamaz.
    Behzat Ç.'nin dün bölümü süperdi.
    Biraz Beyza'nın kadınlarını andırdı bana.
    iyi seyirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bale dışarıdan bakınca çok güzel ama çok disiplin istiyor. Rus Hocalar bu işin piri malum. Bizimkinin de hocası da Rus ve çok deneyimli. Bu işi çok ciddiye alıyor, bu sebepten bizimki sevmiyorum diyor. En az iki yıl bale eğitimi faydalı demişlerdi bize, iki yılı bitiriyoruz bakalım seneye ne olacak, sevmeme duygusu devam ederse ısrar etmeyi düşünmüyorum.Ben de kızımın ileride bana bale eziyeti çektirdi demesinden çok korkuyorum:)) Dün izledim Behzatı gerçekten çok güzel bir bölümdü.

      Sil
  3. Kardeş, sayfama bak, mimledim seni:))
    Yirim o bale papuçlu ayakları:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ye sen o ayakları yazdım bugün mimi, çok güzeldi:))

      Sil
  4. Maşallah !! ne güzel olmuş . çok güzelmiş bale ayakkabıları . öpüyoum

    YanıtlaSil
  5. demmekkı balede degıl papuctaymıs keramet:)) 7 hazıran ne kadar heyecanlı bır gun umarım cok unlu bır balerın olur

    YanıtlaSil
  6. en yorum yazana kadar eskitmiştir bile o pointleri:))) ama cokda yakışmışlarrrr...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder