FİLMLER

 İlk film "Dedemin İnsanları" anlatmak için hangi güzel kelimeleri bulayım bilemedim. Öyle güzel, öyle komik, öyle hüzünlü. Kısacası Çağan Irmak. Defalarca izleyebileceğim çok güzel bir film.
 "Açlık Oyunları" geçen sene seriyi okuduğumda filminin çekildiğini duyunca merakla beklemiştim. Kitabı okurken kafamda nasıl canlandı ise,  filmde öyle. İkinci filmi merakla bekliyorum.
"Karanlıklar Ülkesi Uyanış" bu serinin ilk filmi muhteşemdi. İlk filmin hatırına diğer iki filmi de izlemiştim. Bu film ise tam bir hayal kırıklığı oldu. Hatır falan kalmadı, daha izlemem.
"Düşler Bahçesi " filmini Bilge'yle birlikte izledik. Çok güzel bir filmdi. Bilge' de ben de çok beğendik.
"Çit" önce kitabını okudum, ardından filmi izledim. Aborjinler, yaşadıkları korkunç olaylar ve üç küçük kız çocuğunu kaçışları. Muhteşem bir film. Mutlaka okunmalı ve izlenmeli.

Bugünlük benden bu kadar, okumaya, izlemeye devam...


Yorumlar

  1. 10-15 gündür ne okuyabiliyorum ne de film izleyebiliyorum. Düşler Bahçesi bende de var ama sıra gelmedi. Öne çekeyim hemen.

    Sevgimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lale Abla taşınma işiniz tahminimce bitmek üzere, eminim yakında rutinine dönersin. Filmi beğeneceğini düşünüyorum

      Sil
  2. tesadüfün iğne deliği, dedemin insanları flash diskimde aylardır duruyor, nihayet dün seyrettim, tavsiye edeyim diyordum, benden önce davranmışsın. çok "insan" bir film, isim çağan soyisim ırmak olunca böyle oluyor heralde.

    YanıtlaSil
  3. açlık oyunlarının önce kitabını okuyacağım.
    sonra filmi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de önce kitabı okumalısın. Kardeşime izle güzel bir film demiştim, kitabı okumadığı için filmden bir şey anlamadı:))

      Sil
  4. bugünlerde ne sinemaya gidebiliyorum nede kitap okumaya vaktim kalıyor . kendime biraz zaman ayırmalıyım kendime dedemin insanlarını merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesrin kendini sakın ihmal etme, kendine bolca zaman ayır canım

      Sil
  5. Çit insanın içini acıtan bir film ama çok güzel.Dedemin insanlarını da izlemiştim, güzeldi.Diğerlerinden bana uyan Düşler Bahçesini de izleyeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natali ne güzel bir film değil mi Çit. Bakalım Düşler Bahçesi' ni beğenecek misin?

      Sil

Yorum Gönder