HAFTA SONU

 Cumartesi her zamanki gibi atölyede geçti. resmimi yine bitiremedim:((( Pazar sabahı erkenden uyandım. Benimkiler "kahvaltıyı dışarıda yapacağız " dediler, "eyvallah" dedim. Malum anneler günü, aradım bütün tanıdığım anneleri ve tabi kendi annemi. Kutladık bol bol , sevindik. Kahvaltının ardından ÇSM' ye gittik.
 Tüm galeriler birbirinden güzel sergilerle doluydu.
 Bu resim Sevgili Resim Hocam Orhan Doğru' ya ait. 
 Bilge yine bayıldı çalışmalara
 Bu ne ola ki acep?
 "Ben de yapayım mı banttan ne olur, ne olurrrr" şeklinde dolandı durdu.
 "Sanat Hayattır, Hayat Evador' dadır" başlıklı  sergisi çok etkileyiciydi.
 Renklerin sıcaklığı beni büyüledi



 Hepsi ayrı güzeldi. Ayrıca üst katlarda fotoğraf sergileri de vardı. 
   Baba kız pek güzeller :))
ÇSM çıkışında ofise geldik. Yarım kalan işlerim vardı ben onları hallettim, Koca atölyeye adadı kendisini. Bilge' de geçen yazdan beri görmediği arkadaşlarını toplayıp yakan top oynadı.  Eve dönüp yemek faslından sonra kitap çekilişinde yanında güzelliklerle bana gelen kitabımı bitirdim. Uğur Dündar' ın "İyi uykular sayın seyirciler" kitabı almayı düşündüğüm bir kitaptı. Nazpek yolladı ( kusura bakmayın arkadaşlar geleni gideni karıştırdım). Annemahsustan  tabi ben sana yolladım (kitap beklermişim senden:)), okudum bitirdim ve yine paylaşmak ne güzel dedim.Teşekkürler Nazpek, teşekkürler  Ayşegül, teşekkürler buğday tanesi. En son Behzat Başkomiserimi izleyip günü bitirdim. Bugün rahat rahat kuruldum masamın başına, güzel bir hafta diliyorum hepimize.

Yorumlar

  1. size de iyi haftalar.:)

    YanıtlaSil
  2. Birşey söyleyeceğim de ben yollamadım ki size kitap, siz bana yolladınız ben teşekkür ederim, sanırım bir karışıklık oldu. Ben de mi yollayacaktım, son günlerde çok karıştım da???

    Fotoğraflar çok güzel ve keyifli olduğu hissediliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ay aklıma tüküreyim doğru ya

      Sil
    2. iyiki yazdın yaşlanıyorum diyorum da kimse inanmıyor

      Sil
    3. Tamamdır adres bilgilerini ve istediğin kitabın adını yaz ki, okuduğun kitap düşmesin adresine: )

      Sil
    4. canım ya kıyamam çok zarifsin

      Sil
  3. Sergideki gömlekler favorim oldu diyebilirim, asıl ben size teşekkür ederim çekilişe katıldığınız için. Öpüyorum çok çok...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buğdayım gömleklerin adı "şizofreni anlamak" tı ben de çok beğendim. Bilge ise ortalarında da ben olsaydım dedi:)) Çok güzel bir etkinlikti tekrar teşekkürler

      Sil

Yorum Gönder