KIZ KIZA

 Babamız iki gündür İstanbul' da seminerde. Bu akşam dönecek. Bilge'yle kız kıza iki gün geçirdik. Aslında gönülsüz gönderdik Babamızı, iki günde ne öğretirler hiç anlamam. Ne zaman konuşsak yemekteler:))
 Ben bir tepsi polimer kil fırınladım, yazma olayına sardım bu ara. Bu uçlara hep yazmadan kordon yapacağım, yumuşacık, rengarenk:))
Bunlarda mavişlerim, fırından çıkınca şeker hamuru gibi oldular:))
Gelelim baş başa iki günümüze. İlk gün akşam üzeri Tülin Abla'yla buluştuk. Bilge Nazan'ın, Fiamma'nın gönderdiği hediyelerle havalara uçtu. Tülin Abla' nın ördüğü tütüyü üstünden çıkarmadı." Senin arkadaşların beni çok seviyor anneeeee "dedi durdu. (fotoğrafları yanlışlıkla sildim en yakın zamanda koyacağım. )Çok teşekkür ediyoruz ve kocaman öpüyoruz.
İlk gün evi bir güzel dağıtıp, kendimizi abur cubur yiyerek film izlemeye verdik. Dün ben işe gitmedim, güya evi toparlayacağım. Öğlene kadar bir arkadaşla gevezelik yaptım. Öğlen Bilge' yi okuldan alıp eve gelince bir temizlik yaptık aman aman. Bilge bile şevke geldi, çamaşırları serdi, odasını toparladı. Ben kitaplığımı tekrar düzenledim, içinden Bilge'ye göre olan kitapları, filmleri ona verdim, o da özenle yerleştirdi kitaplığına. En son "gözlerini kapat "diyerek beni odasına götürdü, büyük bir gururla odasını gösterdi. Ödül olarak hava kararana kadar binanın bahçesinde çocuklarla oynadı. Yemek vakti itiraz etmeden eve gelip, yemeğini yedi. Sonra "ben yalnız duş alacağım" diye banyoya girdi.Ben banyo kapısında söylediği şarkıları dinledim:))
O Jetgiller'i izleyip uykuya daldı, ben dizimi izledim. Ardından kitap okurken uyuya kalmışım.
Güzel bir hafta sonu diliyorum...

Yorumlar

  1. Güle güle giysin canım.Evet,senin arkadaşların Bilge yi çok seviyor.

    YanıtlaSil
  2. İyi günlerde kullansın Bilgeciğim, evettt biz onu çok seviyoruzzz, Allah hep yüzünü güldürsün Sevdacığım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiamma canım çok teşekkür ederim amin diyorum

      Sil
  3. şekere bak güzelce söylemiş şarkısını. ilk baştaki modeli çok çok çoook beğendim gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık .koskocaman öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
  4. ohh ne guzel vakıt gecırmısısnız ve super syeler ortaya cıkmıs:)) kızkıza masallah sıze

    YanıtlaSil

Yorum Gönder