HAFTA SONU

 Cumartesi öğlen atölyeye gittik, Bilge piyanonun başında baya oyalandı. Sonra resim ve seramik dersine geçti. Ben de yağlı boya çalıştım. Gelinciklerim bitti sayılır. Cumartesinin en güzel sürprizi, çalan telefonumun ucunda uzaklardan bir dostun sesini ilk kez duymaktı. Fiamma canım benim,  çok mutlu oldum haberin olsun:))
 Pazar sabahı erkenden zıplayan Bilge, kendi başına giyinip bize" nasıl sarı bir polen olmuş muyum" dedi.
 Sarı polenimi alıp söz verdiğim üzere Kuğulu Park' a götürdüm. 
 Babamızda bir işini halledip, bize katıldı.
 Bilge her zaman  olduğu gibi güvercinlerin peşinden ayrılmadı
 Elleriyle besledi onları
 Onun bu halleri bizi çok mutlu ediyor
Kuğulu Park' tan sonra kısa bir kitapçı ziyareti yapıp, atölyeye tekrar gittik. Keman öğretmeniyle buluştuk. Kızın başına bir de keman dersi mi saracaksın demeyin, ben masumum. Kızım çok istiyor. Keman da tamamen onun seçimi. Ders sonunda müzik öğretmeni, ders alabileceğini söyledi. Yaz boyu nota ve tutuş çalışması yapacaklar. Sonrasına bakacağız artık. Keman almak için acele etmeyin dedi öğretmenimiz. Birden çok yüklenip bıktırmamak gerekiyormuş. Ev ödevimiz nota defteri alıp, sol anahtarı yapmak. Bakalım bizi nasıl günler bekliyor:))

Güzel bir hafta diliyorum...

Yorumlar

  1. Canım benim ben de cıvıl cıvıl sesini duyunca pek mutlu oldum. Sana ulaşana kadar Tülinciğimi de araya aldım çifte mutluluk oldu bana. Asıl buna simultane vesile olan hanıma da teşekkür etmek lazım aslında. Ada beni bekliyormuş meğer, daha vapurdan iner inmez herkes bir şeyime yapıştı. Biri elbiseme, biri kolyeme, biri terliklerime, son olarak da dönüşte bir bayan yüzüğümü sormaz mı aynısı onda da varmış, orta kısmı dönüyor mu diye:)) Bastık kahkahayı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ada seni bekliyormuş, bana doğru köprüler kurmuş. Sibel hanımla konuştuk, taşları bulursa ben boncukları yapacağım. Araştıracak ona göre arayacak beni. Ne güzel ben de olsam yapışırdım sana:))

      Sil
    2. Ada da internet bağlantı sorunu varmış keşke görebilse şu son yaptıklarını,bunları da görse beğenir diye düşünüyorum, o parçayı veya benzerini aslında fimo veya seramik çamuru ile yapamaz mısın? Ben genelde bir şey gördüm orada bütün tezgahlar birbirinin aynı ürünleri satıyor ama Sibel hanım'ınkiler farklı cam ürünler ağırlıklı ve dikkat çeken bir yer.. Dur bakim pazar günü ben onu seramik hamuru ile deneyeyim nasıl olacak 3 lü çalışma yaparız:))

      Sil
    3. dene bakalım sen neler yaparsın, Benim elimde hiç kalmadı o parçadan kalıpla yapılıyor ya onlar o dokuyu verebilir miyim bilmiyorum ama eminim sen yaparsın.

      Sil
  2. Allah bağışlasın çok tatlı bir kızınız var:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder