HAFTA BİTERKEN

Geçen hafta yaptım bu resmi. İki küçük tuali yan yana kullandım. Sevimli bir resim oldu diye düşünüyorum.
Papatyalara takılmışken Tomris Uyar'ın "Dizboyu Papatyalar" kitebınıda dün bitirdim.Özellikle kitaba adını veren öyküye bayıldım.Soğuk bir Ankara bu kadar güzel anlatılır.
Geleyim bu haftaya. Haftaya damgasını sıcaklar vurdu. Bu kadar sıcak olunca insan gerçekten şuursuzca dolaşıyor ortalıkta (en azından ben ve etrafımdakiler) Bilge bolca deiz kenarında yaşamanın ne güzel olacağını söyledi durdu. Koca çok yoğun çalıştı. Ben işlerimi yarım yamalak yapıp, hep kaytardım. Film izlemeye çalışırken uyuya kaldım, kitap okurken uyuya kaldım, kısacası hep uyukladım. Bu uyuklamaların arasına karakalem çizimler sıkıştırmaya çalıştım, annemin son gidişimde gösterdiği punch nakışı denemeleri yaptım.
Bilge bisikleti iki tekerlekle kullanmaya hazır olmadığına, denemelerden sonra karar verdi. O da kendine tekerlekli paten aldırdı. Ayağında patenler kolluklar, dizlikler ve havalı eldivenler. Heran düşecekmiş gibi yüreğimi ağzıma getiriyor. Azıcık serin bir hafta sonu olsun ne olur:))

Yorumlar

  1. ellerıne saglıkkkkk ohhhhhhh harıkasın :))

    YanıtlaSil
  2. Papatyalar "seviyor mu sevmiyor mu?" sorusunun yanıtını vermeye namzet olacak kadar canlı olmuşlar:) Kullandığınız mavinin tonu çok gözalıcı ayrıca! Üstelik, onlardan, üzerinize çöktüğünü söylediğiniz tembellik halinden çok uzak bir halde canlılık yayıyorlar etrafa!

    Bilge, bisikletten -hazır olmadığını düşünüp- vazgeçmese keşke!

    Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Swevgili Nurdan yorumlarınız her zamanki gibi çok güzel ve çok cesaret verici. Çok teşekkür ediyorum. Bilge bisikleti iki yaşından beri sürüyor. Emniyet tekerlerini çıkartıp sürmeyi denedi ama buna hazır olmadığına karar verdi. Gerçi patenlerden sonra baya cesaret geldi, kısa bir süre sonra tekrar deneyecek sanırım. Şimdi dört tekerlek devam ediyor:))

      Sil
  3. woooooooow çok güzel olmuş bana hep sarı papatya derler , ellerine sağlık farklı bir tasarım olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder