HAFTA SONU

 Aslında hafta sonu yazısı olacaktı ama fotoğraflara bakınca perşembeden başlamam gerektiğini fark ettim.
Perşembe günü yakın arkadaşımın doğum günüydü. Onun oğlunu da alıp tamamen çocukların eğlenmesine odaklandık. Kapalı oyun alanını istediler önce, sonra akşam üstü güneşinde kuşları kovaladılar.
Cuma günü Hamamönü'nüne gittik. İlk kez gördük buraları, dostlar eşliğinde.
Cumartesi atölye kapalıydı. İran'a bir sergi için gittiler. Bizde yine arkadaşıma gidip, mantı yaptık:))
Pazar sabahı erken kalkıp kahvaltı  faslından sonra Anıtkabir' e gittik. Güzelim bahçesinin her bir köşesine hayran olarak, çıktık Atamızın huzuruna. Bilge her zamanki gibi bir sürü soru sordu, her zamanki gibi aklına gelen her şeyi değil de, daha bir mantıklı sorular sordu gibi geldi bana. Hatıra defterine yazı yazanları görünce "bende okuma yazmayı öğrenince gelip yazayım " dedi. Anıtkabir kalabalıktı,  asla şikayet etmeyeceğim bu kalabalığı görmek beni hem duygulandırdı, hem çok çok mutlu etti. Bahçede bol bol fotoğraf çekip eve geldik. Bilge'yle semt pazarına gittik, sonrasında ben mutfaktan uzun süre çıkamadım.Baba kız milyon tane film izlediler sanırım:))
Yine koltuğumda kitap okurken uyuya kaldım. Sonra dolapların önünde "yazlıkları ufaktan kaldırsam mı " diye düşünüp, "boşveeer" diyerek yerime yattım:))
Sabah ofiste temizlik yapıp,ortalığı bu kadar dağıtmaya devam ederlerse başlarına gelecekleri sıraladım, ofis erkanına boşuna konuştuğumu bilerek. Neyse güzel bir hafta olsun hepimize diyorum ve kaçıyorum.

Yorumlar

  1. şeker kız yine gezemelerde okulların açılmasına da az kaldı :)
    öpüyorum sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugün okul kaydını yaptırdık, çok mutlu oldu

      Sil
  2. ne o Ankara ya kış mı geldi yoksa?

    YanıtlaSil
  3. Nihayet blogunu ziyaret edebildim. Seni ve tatlı Bilgeyi öpüyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nalan Abla teşekkür ediyorum seni tanımak çok güzeldi, mutlaka tekrarlayalım. Bizde öpüyoruz.

      Sil

Yorum Gönder