Haftayı Bitirirken


Bu başlığı yazıp kaçmak yok, neler yaptım bu hafta,
1- Bir haftadır çok yoğun çalışan Kocam yüzünden akşam yemeklerinin çoğunu ziyan ettim:((
2- Biraz önce ofisten giderken "görüşürüz" dediğinde de, küçük yavru köpek bakışımı takınıp "lütfen görüşelim" dedim,  o da "ödeme planını çıkartmayı unutma" dedi, sinir oldum:(((
3- Kızımın öğretmeninin  tahtaya yazdığı 16-17-18-19. sayfalardaki ödevler yapılacak yazısını görüp, keyifle  akşam masaya oturup, çalışma kitabında sözü geçen sayfaları açıp, onun çoktan o sayfaları doldurduğunu görüp (boyama ve çizgi birleştirme idi) hayal kırıklığına uğradım.
4- Hevesle keman çalmak isteyen kızımın, her gün beşer dakikalık keman çalma işinden kaytarmasına, çalışmasını kameraya kaydederek şimdilik çözüm bulmuş durumdayım. Ne kadar süre götürür bilmem, ama çok komik bir edayla yapıyor bunu, öbür gün bilgisayara aktarıp bolca gülümsüyorum.
5- Daha önce bahsettim çok güzel iki kitap okudum, dünden beri de Onur Caymaz'ın "Hikâyeden Çocuk" kitabını okuyorum, sabah babasının ölümüyle ilgili kısmı ikinci kez ağlayarak okudum:))
6-Dün İstanbul' da ki kız kardeşle skype'dan saatlece konuştum." Yaşasın teknoloji "dedim. O evde, ben ofiste olduğum için, onun evine oturmaya gitmişim gibi hissettim.  O elmasını yedi, ben sigaramı tüttürdüm. Bana yeni aldığı kitapları gösterdi, kitaplığının dolduğunu gördüm, neşesi beni çok mutlu etti, kocalarımızı bile çekiştirdik:)))
7-Lale Abla'nın bloğunda gördüğüm "The object of my affction " (doğru yazmışımdır umarım) filmini izleyip, kah güldüm, kah hüzünlendim.
8- Leylak Abla' da gördüğüm "ntvmsnbc' nin izlenmesi gereken 555 film listesi"ne bakıp, ne çok izlemediğim film olduğuna şaşırarak bir liste yapmaya başladım.
9- Bloglar'da, facebook'da ve twitter'da  rutin zamanlar geçirdim.
10- Yeni yayın zamanını kaçırdığım Behzat Amirimi izleyip, hüznümün iyice dibine vurdum.
11- Bir tepsi polimer kil yapıp fırınladım, içinden bir tek bu fotoğrafta gördüğünüzü tamamladım.

Bak şimdi alt alta yazınca "ne çok şey yapmışım" gibi duruyor değil mi? Tabi canım daha ne olsun, bu mevsimde bu kadar olur. Keyifli bir hafta sonu diliyorum...


Yorumlar

  1. Harbiden Sevda. Daha nolsun?Eğer senin bile izlemediğin bir sürü film varsa, o listede benim izlediğim hiç çıkmaz o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan sorma ya valla bir sürü film var, sen de baksana boş bir zamanında:))

      Sil
  2. Yapmışsın yapmışsın hemde çoook şeyler yapmışsın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet böyle yazınca öyle görünüyor Dilek ama hala tembel hissediyorum kendimi:))

      Sil
  3. ben değil sen çekiştirdin kocanı, ayrıca hafta bitmeden İstanbul Sahaf Festivaline giden kardeşi gün içinde sık sık arayıp, gezisine eşlik ettin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum ya ne çok isterdim seninle gezmeyi festivali, ama ucundan eşlik ettim değil mi:))

      Sil

Yorum Gönder