Biz Geldik

 Giderken parmaklarını sayıyordu Bilge, uzun bir tatil diye. Yine çabucak geçti. Yine ben de yorgunluğu, Bilge' de keyfi kaldı. Görebildiğimiz kadar çok eş dost, akraba ziyareti yapıldı. Gidemediğimiz bir o kadar da insan kaldı.
 Büyükler hoşnut olsun diye bütün gece et doğrandı, gelirken yol uzadı da uzadı. Hiç bu kadar  yoğun bir yolda dönmemiştik. Çok tedirgin bir yolculuk oldu. Eve gelince "oh be, evim evim güzel evim" dedik.
Dün Koca Cumhuriyet yürüyüşüne gitti. Biz Bilge'yle evi toparlayıp tv'den ağzımız açık olanları izledik. Annemin bahçesinden topladığım zeytinleri çizip kavanozlara doldurduk. Çamaşır makinesine fazla mesai yaptırdık. Koca gelince her sene olduğu gibi "Cumhuriyet" filmini izledik. Sabah iyice dinlenmiş kalktık, Koca'yı işe yolladık. Bilge ev ödevlerini yapmıştı, bir kez daha gözden geçirdi. Keman çaldı, uzun uzun.
Ben de yemek yapıp, ütüyle haşır neşir oldum. Sonra okula doğru yollandık. O okula gitti, ben ofise geldim. Tatilleri hep şu an hissettiğim duygu yüzünden sevmiyorum.İşler bana bakıyor, ben onlara:((
Bu arada beş gün boyunca Antalya'da denizi görmediğimize isyan eden Bilge dönüş yoluna düşmeden sahile götürttü bizi. Çaktırmadan çantasına bikinilerini bile koymuştu. Üstelik denize giren bir sürü insan vardı. Ayaklarını sokmaya zor ikna ettik. Bolca boyamak için taş topladı. Ayrılırken buruktu:((

Yorumlar

  1. Hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  2. Yorgunluğunuzun biran önce geçmesini dilerim.;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecehan, geçti geçti, bir şey kalmadı evi de kendimi de derledim toparladım.

      Sil
  3. Hoşgeldiniz Sevda.Görüşelim bir ara Bilge yi çok özledim.Bozulma hemen senide..:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin Abla hoşbulduk, görüşelim ama bizim hatun okulda biliyorsun benle yetineceksin artık:)))

      Sil
  4. hoşgeldiniz bizde dün geldik aynen 4 saatlik yolu 8 saate geldik semih arabada durmadı çıldırdı çocuk ...
    ama tatil güzeldi çok eğlendik geliş senin gibi ütü çamaşıor ve yemekle geçti...
    sevgiler ışıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıl okudum bayram maceranızı yol eziyetti ama ne demişler gülü seven dikenine katlanırmış, ne yapalım bizde katlandık artık:))

      Sil
  5. Oyyy güzellikm yerimmm ben onu:)) Bir denize götürmemişsiniz yaa o güzelliği ben ne diyeyim size:)) Evine hoşgeldiniz Sevdacığım, ben de bayramlarda yollarda olmayı hiç sevmeyenlerdenim ki bu yıl her dönüşte aynı sorunlar yaşandı maalesef tatil uzun olunca ve son güne kadar kalınca...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiammacım var ya hep böyle oluyor, deniz deniz diye sen yan tutuş sonra giderayak uğra ne fenayız değil mi.Ama benim Koca' da bir sülale var ne sen sor ne ben anlatayım bütün sene gezsem bitmez o kadar yani:))

      Sil
  6. Deniz ne güzel görünüyor neresi burası bilgede bak gizli gizli bikinisini almış planı yapmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antalya Konyaaltı Sahili, çok sever Bilge denizi:))

      Sil

Yorum Gönder