Hafta Sonu

 Cumartesi günü o kadar soğuktu ki, her an kar yağacak diye bekledim. Havaların aniden değişmesine ne bedenim, ne ruhum alışamıyor. Bugün de deli bir güneş var. Neyse cumartesi  soğuk falan dinlemeyip, önce okuldaki Atamızı anma törenine katıldık, sonra da kursa gittik.
 Bilge dersine girdi, ben dersime, aralarda buluştuk:)) Akşam evde, erkenden uyuya kalmışız.
 Sabah bir arkadaşımızın yerine kahvaltıya gittik. Aslında Bilge'yi bir arkadaşıma bırakacaktık,onlar dinazor sergisine gideceklerdi, bizde Koca'yla sinemaya .  Ama Koca vicdan yaptı, hiç uğramayacağı Avm' de ki dinazor sergisine ailecene gittik.
 Ortada sergi falan yoktu tabi, bir bu ayak izi, bir iskelet ve saçma sapan havada asılı böğüren dinazor maketleri vardı.
 Bizimkiler kendilerini bir oyuncakçıya atıp kaç zamandır istedikleri uzaktan kumandalı helikopteri aldılar. Ben de bolca kırtasiye malzemesi aldım. Bilge her gün okulda bir şeylerini kaybedip duruyor. Stok yaptım bolca.
Dönüşte gün batımı çok güzeldi ama arabadan ancak bu kadar çekebildim. Batarken de olsa güneşi görmek iyi geldi. Balıkçıya uğradık, levrek aldım. Bir güzel fırınladım, balık olunca ayıla bayıla yiyen Bilge, bu sefer zorla  azıcık yedi. Burnu boğazı dolu, hem öksürüyor, hem burnu akıyor. Gece iki kez uyandı, balgam kustu. O uyudu ama ben uyuyamadım, yattım yanına, ateşi var mı yok mu diye sürekli baktım. Sabah keyifli kalktı, kahvaltısını yaptı. İstersen gitmeyelim okula dedim, olmaz gidelim dedi. Bıraktım okula geldim.Öğretmenle konuştum çocukların hepsi hasta zaten dedi aman ne iyi:((

Yorumlar

  1. Ama senin kızın çok güzzeeeelllll (;
    Maşallah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeyneep sen çok güzelsin ama en güzel Gülbilge:))

      Sil
    2. A-hahaha! Pamuk Prenses'teki ayna gibi konuşuyosun :D

      Sil
  2. benim büyük oğlanda aynı...
    anne sınıfta herkes hasta diyo grip aşısıda oldular ama bakalım..çocukların hasta olmasına dayanamıyorum...
    melek onlar
    sevgiler ışıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işıl çok klasik olacak ama keşke ben hasta olsam da o olmasa diyorum:((

      Sil

Yorum Gönder