Hafta Sonu

 Cumartesi sabah evi derleyip toparladıktan sonra, Bilge'yle elmalı turta yapıp kursa gittik. Bilge içine tarçını çok koyduğumuzu söyleyip beğenmese de, kurstaki arkadaşlar afiyetle yediler. Ben resmimin başına geçtim, o da resim yapmaya sınıfına girdi. En son tiyatro dersinden çıktığında "açlıktan ölüyorum hadi beni yemeğe götür" dedi. Karnımızı doyurduk, sürekli gittiğimiz kırtasiyeden resim malzemeleri aldık, kitapçıya uğradık bir kaç kitap aldık. Ne zaman kendime güzel bir resim defteri alsam hatun önce göz dikiyor, sonra el koyuyor:)))
Eve geldiğimizde çok yorulmuşuz, erkenden uyuduk.
 Pazar günü kahvaltının ardından, çayımı da alıp gazeteme gömüldüğüm sırada, ev ahalisi kurtlanmaya başladı.
Hava da bana inat güneşli mi güneşliydi. Bizimkilerin yeni eğlencesi olan kumandalı helikopter evde sürekli tavana çarptığı bahane edilerek yanımıza alınmak suretiyle, kendimizi dışarıya attık. Baktım beni açmıyor bu helikopter işine pek dalmış olan kızımın tek kare fotoğrafını çekip, saçlarımı kestirmek üzere kuaföre gittim.
Döndüğümde helikopterin şarjı bitmiş, Bilge biraz da tekerlekli kaykaylarıyla kaymış, beni bekliyordu.
Eve gidip, yemek hazırladık, yedik içtik derken, akşam oldu.Ödevlerini bitirdiği için ödül olarak ona aldığım iki filmi ard arda izledik. "Thinkerbell Gizemli Kanatlar" ve "Brave" filmleri çok güzellerdi. Thinkerbell zaten kahramanım benim, bu sefer aynı gülücükten doğduğu kardeşini buluyor. Gerçi Koca bol bol eleştirerek kulp takmaya çalıştı filme ama Thinkerbell' e asla toz kondurmayız. "Brave" de çok keyifli bir film, bayıldım turuncu saçlı prensese, prenses dediğin böyle olmalı zaten dedik:))
Gelelim bugüne, sabah geç kalktık,  okul aile birliğinin Öğretmenler günü çayı vardı. Okul aile birliğine katılmaktan kurabiye yaparak yırttım. Bilge'yle koştur koştur son anda kurabiyeleri  yetiştirdik. Bilge'yi okula bırakıp, doğruca Devlet Opera ve Balesi gişesine gittim. Yarın akşam" Keman Ve Trombon Resitali" için üçümüze bilet aldım. Pek mutluyum, yarın akşamı iple çekiyorum.
Bu ardada pek çoğunuzun haberi var ama yinede duyurayım. Bulut Gölgesi "Sp'li çocuklar için hediye etkinliği" düzenliyor. Ben maddi olarak katkıda bulunmayı düşünüyorum, elimde hazırda pek bir şey yok. Hem özel çocuklar oldukları için maddi olarak katkıda bulunmanın kendi adıma daha uygun olacağına karar verdim. Siz de bir göz atın derim. Hafta güzel başladı, darısı diğer günlerin başına diyor ve ofis evraklarıma gömülmeye gidiyorum...

Yorumlar

Yorum Gönder