Müzik ziyafeti

 Dün akşamı nasıl iple çektiğimden bahsetmiştim. Yarım saat önce hazırlanıp çıktık evden. Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi' ne geldiğimizde on beş dakika vardı konserin başlamasına ve tıklım tıklımdı. Üçümüz içinde bir ilkti, bu konser. Bilge salonun en küçüğüydü gördüğüm kadarıyla. Üç koltuk yanımızda iki kardeş vardı on yaşlarında olduklarını tahmin ediyorum. Bilge salon tavanından gözlerini alamadı. Süslemeler o kadar güzel ki. "Eminim burası eskiden saraydı" dedi. Konser başladı, biz büyülendik. Çok güzeldi, sonlara doğru Bilge esnemeye başlasa da sonuna kadar keyifle dinledi:)) Ayakta alkışladı. Yanda ki kızlardan biri ilk arada uykuya dalmıştı. Kızımı tebrik ettim:)) Yan koltukta oturan hanımlarla tanıştı, pek sevdiler kızımı. Konser salonunda gülümseyen yüzleri görünce bir kez daha Ankara'da yaşadığıma sevindim.
Çıkışta aralık ayı programını da alıp, her ay uygun bir konsere gitme kararı aldık.
Sabah Bilge ben söylemeden kemanını çıkartmış çalışıyordu. Baktım hayallere dalıyorum, şöyle bir silkelenip mutfağa yollandım. Güzel bir ıspanak yemeği yaptım. "Müzisyenler hep ıspanak yerler, çok güç verir" biliyorsunuzdur sanırım:))
Fotoğraf çekmek yasaktı, yukarıdaki kareyi o sebepten çaktırmadan telefonumla çektim, çok kötüyüm.

Yorumlar

  1. Salon şahane değil mi, annemle babamın nikahı orada olmuş, eskiden nikah salonu olarak da kullanılırmış.
    Keyfiniz bol olsun, minik kuşa şap şup :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Leylak Ablam hem de nasıl şahane bayıldık salona. Ne güzelmiş annenle babanın orada evlenmesi, bizim evlendiğimiz düşün salonunu düşünüyorum da:(( Minik kuşu şapırdatıp şupurdattım senin için:)))

      Sil
  2. salonu merak ettim şimdi bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Işıl nette bazı görseller var ama oraya gidip o atmosferi görmelisiniz bence.

      Sil
  3. Ne güzel keyifli bir gün Sevdacığım, çocukken alışması da konserlere ayrıca güzel.Bilge o kızın adı, sevdirmez mi kendini hiç bayılmışlardır yanındaki hanımlar. Baleye falanda götür ki Ankara Devlet Opera Balesi gerçekten iyi ve iddialı çalışmalar yapar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiammam canım, çok keyifliydi ya. Aralık ayı için çocuk oyunları ve mutlaka bir bale gösterisi düşünüyoruz, Ankara'yı seviyorum ben yaaa

      Sil
  4. ana kız ne kadar keyifli anılar biriktirdinizin farkındasınızdır umarım.. ben de tebrik ederim kızımızı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seyhan ne güzel yazmışsın güzel anılar biriktiriyoruz önemli olan bu birikimler değil mi, teşekkür ederiz canım.

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. Deli annem teşekkür ederim, öpüyorum canım.

      Sil

Yorum Gönder