Hafta sonu

 Hafta sonu keyifli geçti. Ayaşl'ı arkadaşımız Koca'nın eline kocaman kabak vermiş. Uzun süre bakıştık kabakla. Hiç onunla cebelleşecek gücüm olmadığını fark ettim. Pasta şefi olan ve kendine yeni güzel bir yer açan arkadaşımıza götürdüm:))
 Mufinler ondan, kabaklı yaş pasta da hafta içi gelecek, benim için keyifli bir değiş tokuş oldu:)
Pazar günü Bilge hanıma alışverişe gittik. Tüm pantolonlarının paçaları kısa geliyordu. Yeni pantolonlar aldık.
 Akşam evde sıcak çikolata yaptık, güzel güzel hüplettik.
Cuma günü D&R dan sipariş ettiğim kitabım geldi. Sevgili Meltem' i yıllardır takip ederim. Anneliği, hayata karşı duruşu, sanata tutkusu ve özellikle çizerliğini bıkmadan takip ettiğim ender insanlardandır. Uzun zamandır ilk kitabı üzerine çalıştığını biliyordum. Kitap yayınlandı, hafta sonu kitabı bitirdim. Aslında konu olarak çok ilgimi çeken bir konu değildi. Ama Meltem'in kaleminden oldukça güzel bir kurgu olmuş. Sonunu merakla okudum. Üstelik dili çok sade ve akıcıydı, su gibi aktı. Kendisini tebrik ediyorum.
Cumartesi günü Bilge'nin yeni keman hocası "kemanının büyük olduğunu, bir küçük boy almamız gerektiğini" söyledi. Birlikte gidip keman aldık. Keman hocası Azeri, orta yaşlı bir bey. Keman almaya giderken Bilge hemen elinden tuttu. Hoca" benim en küçük kızım 16 yaşında, ne kadar uzun zaman olmuş, bir çocuğun elini tutarak yürümeyeli" dedi:)) Hafta sonu bol  keman sesli, bol  okumalı geçti. Güzel oldu yani:))
Haftaya yağmurla başladık, her zamanki ağır, oturaklı, uslu Ankara yağmuru. Akşam Ayfer Tunç 'un "Evvelotel" kitabına başladım, yine çok güzel. Arka arkaya hızımı kesmeyecek kitaplar okumaya bayılıyorum.
Güzel bir hafta diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. ben de bu okuma hızına maşallah diyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan ben de sağ olasın diyorum, hızlıyım değil mi:))

      Sil
  2. Çok teşekkür ederim sevda. Beni çok mutlu ettin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Meltemcim ben teşekkür ederim gerçekten güzel bir kitap olmuş. Hayallerinden birinin daha gerçekleşmesini tanıklık etmek oldu bir anlamda kitabını okumak, o yüzden ayrıca kıymetli

      Sil
  3. Harika bir haftasonu olmuş, niceleri olsun inşallah:)Kitap konusunda gerçekten çok hızlısın, benim minik canavar büyüyünce ben de o hıza erişebilir miyim ki:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çokoprensin annesi aslında ben bu hıza son birkaç senedir ulaştım. Kızım büyüdüğü için kendime ayıracağım zaman da büyüdü:))

      Sil

Yorum Gönder