Hafta Sonu

 Hafta sonu dolu dolu geçti, pazar gününden geriye doğru gideyim. Pastacı arkadaşımıza götürdüğüm bal kabağının pastaya dönüşmüş hali muhteşemdi.
 Bol bol dergi karıştırdım
 Hafta sonuna bu kitap eşlik etti. Kitabı kütüphaneden almıştım, bitmek üzere. Bitince daha ayrıntılı yazarım.
 Bilge Bilim Çocuk Dergisi' nin bu ay ki sayısına bayıldı. Tüm hafta sonu bu dergi ve ekleri elinden düşmedi.
 Pazar sabahı tv.de bir astroloğun burç yorumlarını dinleyen Sevgili Koca, "yengeçlerin 2013 de köşe olacağını" duyunca, bizi zorla alışverişe götürdü. Avm' lerden nefret eden bir adamın, o mağaza senin bu mağaza benim dolaşmak istemesi, içimdeki alma isteğini tamamen köreltti. Neredeyse hiç bir şey almadım diyebilirim, bu güzel çiçek dürbünü dışında. D&R ' dan aldık acayip güzel bir şey. Üçümüz paylaşamadık dersem abartmamış olurum sanırım.
 Şu güzelliklere bakar mısınız?
Evde bir tane daha var ama bu çok daha güzel.
Cumartesi günü atölyede edebiyat grubumuzun toplantısı vardı. Yeni bir grup bu, fikir benden çıkmıştı. Ders bitiminde Koca Bilge'yi almaya geldi. Onlar gitti, çocuklar ayrıldı, atölye boşaldı diye düşünürken yaklaşık on beş kişilik bir grup kaldı.Sabahattin Ali ' nin "Kürk Mantolu Madonna' sını belirlemiştik konu olarak. İlk sunum da, garip bir şekilde ben de kalmıştı. İtiraf edeyim, üç beş kişiyi geçmeyiz diye düşünmüştüm. Hazırlık yapmıştım ama kalabalığı görünce önce biraz sesim titredi. Ama grubun enerjisi çok güzeldi. Yaklaşık iki saat sürdü. Sonunda gitar çalındı, türküler söylendi. Ayda bir kitap günü, bir de film günü yapmaya karar verdik. Ankara'da yaşayan ve grubumuza katılmak isteyen arkadaşlar bana mail adresimden ulaşabilirler. Konuyla ilgili bilgi verebilirim.Ayrıca dün Hürriyet Ankara' da ve Tempo Dergisi' nde "İmza: Kızın" la ilgili yazılara rastladım, çok sevindim, hala okumamış olma ihtimaliniz yoktur diye düşünüyorum:))
Bu hafta benim için çok özel bir hafta olacak, annem ve kız kardeşim geliyorlar. Yılbaşını birlikte geçireceğiz, arada yazamayabilirim, güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. verimli, hareketli, harika bir hafta sonu geçirmişsiniz, Allah tekrarını nasip etsin:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblesse amin yoruluyorum diyorum ama böylesi daha güzel

      Sil
  2. Pasta harika gözüküyor.

    Bu arada şimdi üşenmeyip gidip kitabı alarak senin sayfanı buldum, okuduğumda sen olduğunu bilmiyordum tabi :) Biz de oğluşlarımla aynısını yapıyoruz canım babama, eminim görüyorlardır bizi .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan ne garip değil mi ateş düştüğü yeri yakıyor ama bu yangınları paylaşabiliyoruz, nurlar içinde yatsınlar.

      Sil

Yorum Gönder