Romantik...

 Dün akşam okuldan eve gelince pek keyifliydi. Yemek faslından, ödev faslına geçerken,
"anne çocuğun birisi bana hediye verdi " dedi. "Hangi çocuk " dedim, gülümseyerek "Buğra var ya işte o" dedi. Ana sınıfında da olan eblek suratlı Buğra . "Hım ne hediye etti" diye sordum. Çantasını eşeledi eşeledi, plastik bu böcüğü gösterdi. "Beğendin mi" dedim, "beğenmesem kabul etmezdim" dedi. Pöh pöh pöh romantizme bak, daha neler görecek bu gözler acaba. Koca' da güldü bu işe "böcük verenden, ne zarar gelecek" dedi:)) Haftayı bu sevimsiz (!) böcükle kapatırken, keyifli bir hafta sonu geçirmemizi canı gönülden temenni eder, kaçarım:))

Yorumlar

  1. kızına hediyeyi kim verirse versin kesin bu sıfatı yerdi. yakıştıramıyor insan değil mi:D bir de böcüğe kızın tav olmuş :D "beğenmesem kabul etmezdim" ne demek ya. cevaba bakar mısın :D eskidendi, şiirler, mektuplar, çiçekler:)
    ii haftasonları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan; ne kadar acımasızım değil mi:)) Ama şekerim şiirden geçtim okuma yazmayı öğrenmediler ya, insan böcük mü verir ya, hadi verdi o sevimsiz şey beğenilir mi:))

      Sil
  2. hahahah hay allah hediyesi çok romantik olmuş :)) şeker bu bilge

    YanıtlaSil
  3. Devir değişti gerçekten.

    YanıtlaSil
  4. Ne Buğra'ymış ama böcek nasıl görünüyordur gözüne kim bilir:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence böcek olarak görünüyordur, çünkü gerçekten böcekleri çok seviyor:))

      Sil
  5. Kahkahalarla güldüm, rahat bırakın çocukları yaa bir de Buğraya sorun bakalım o böcüğün hediye edilebilirlik değerini, kimbilir ne kıvranmıştır onu Bilgeye kabul ettirene kadar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiammam rahatsız etmiyoruz veletleri zaten, ama ben kıvırdığını zannetmiyorum bizim kız böcüklere felan bayılıyor zaten havada kapmıştır eminim

      Sil
  6. ayy şuna bak hele!! begenmezse kabul etmeyecekmiş bir de, böcükte iş yok aslında böcüğü veren de var demekki annesi :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder