Karlar Düşer...

 Dün spor salonuna giderken başlayan kar, ben çıktığımda daha yoğun yağmaya başlamıştı ve her yer bembeyazdı. Önce ofise geldim, Koca' yla Bilge'yi okuldan aldık. "Yürüseydik karda" diyen Bilge'yi eve zor attık. Sabah uyanır uyanmaz camdan baktı "yaşasııııııın" dedi sonra "bugün okul var mı "diye sordu. Okulda çocuklarla kar topu oynayacağını bildiğim için, okul saatine kadar çıkartmadım. Okula giderken yüzünde kocaman bir gülüş vardı.
 Evin önünde çöp torbasıyla kayan çocuklara "akşama da burada mısınız " diye sordu:))
 Çocuklar o kadar eğleniyorlardı ki, benim bile evden bir poşet kapıp, kayasım geldi:))
 Hoplaya zıplaya okula gittik.
İlk kar topunu bana attı:)) Anneler çocukları sıkı sıkı tembihliyorlardı "sakın teneffüste dışarı çıkma" . "Kim dinler sizi" dedim içimden. Forma yerine, içi yünlü kar pantolonu giydirdim Bilge'ye. Soranlara "formama süt döküldü" dedi:)) "Dışarı çıkarken sıkı giyin  ve bugün çok eğlen" dedim.
Dün spor salonuna gittiğimde hiç bir şeyin değişmediğini gördüm. İki yıl önce de buraya gitmiştim. Belediye' nin fiyatı çok uygun hanımlar lokali burası. Pazartesileri pilates var. Yine grubun en genci benim. Yine soyunma odasında hanımlar birbirleriyle antideprasanlarının rengini konuşuyorlardı. Yine gelinlerini çekiştiriyorlar, yine sizi görünce baştan ayağa süzüyorlardı:)) Seans çok acımasızdı, canım çıktı. Bu sabah Asortik Kreb'in dediklerini yaptım. Bacaklarımda ve sırtımda bir şey yok ama boynum ve omuzlarım ağrıyor. Beklediğimden az bir ağrı olduğu için şikayet etmiyorum. Anayurt Oteli bitti. Orhan Veli' nin" Hoşgör Köfetcisi " ne başladım. Bu havalarda dinlenebilecek en güzel müziği, Vivaldi 'yi dinliyorum. Yetiştirebilirsem bugüne bir de film sığdırmayı planlıyorum. Sıcacık kalın....

Yorumlar

  1. BİLGEM BENİM YA NE KADAR GÜZEL GÜLÜMSEMİŞ ÖYLE :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesim canım benim, bir de ön dişler gelse tam olacak:))

      Sil
  2. Biz de kar keyfi yapıyoruz :) Önce dışarıda sonra evde saleple :) Okul için en iyisini yapmışsın, bu havada içerde duracak çocuk tanımıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan keyfiniz daim olsun. Kar topu oynamak yasakmış, kardan adam yapmışlar:))

      Sil

Yorum Gönder