YILIN İLK YAZISI

Çok keyifli bir kaç günün ve güzel bir yeni yıl kutlamasının ardından,bugün kız kardeşi yolcu ettim. Annem de teyzeme gitti, cuma günüde o Antalya'ya dönecek. Yani her yanımı hüzün kapladı, birlikte olmak ne güzeldi, ev bomboş olacak şimdi. Bilge dün akşam gideceklerini öğrenince günleri yanlış hesapladığını fark etti, daha iki günleri var zannediyormuş, boncuk boncuk göz yaşları döktü. Uzun süre onu teselli etmeye çalıştık. Sabah okula giderken "anne insanın sevdikleri uzakta olunca, daha özel oluyorlar değil mi "dedi:(( Hava da nasıl puslu bugün, oturup ağlasam güne yakışacak. Allah' tan ofiste yalnızım.Bu arada annemle  çok güzel örgüler yaptık. Eldiven yapmayı öğrendim. Beş şişle cebelleştim ama güzel oldu, fotoğraflarını paylaşırım:))
Güzel bir hafta diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Bilge'yi çok iyi anlıyorum.. :(

    İyi seneler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ya uzakta olmak ne kötü değil mi:(( Sana da iyi seneler, öpüyorum

      Sil
  2. varsın sonu kavuşmalı ayrılıklar olsun
    onlardır hayata dair olanlar üzülmeyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dicle ipek, ne güzel yazmışsınız, sevgiler...

      Sil
  3. canim bilgecim bende duygulandım bak şimdi insan uzakta olanları ne kadar çok özlüyor öyle değil mi ?? allah kavuştursun !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nesim özlüyor ya sağolasın canım amin diyeyim

      Sil
  4. çekiliş yapıyorum beklerim :)=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdiden allah kavuştursun,diyelim.

      Sil
    2. Gurme şirine uğramaya çalışırım

      Sil
    3. Mehtap amin çok teşekkür ederim

      Sil
  5. Allah kavuştursun Sevdacığım... ve uzaklıklar böyle yakın ve bir çok anlamıyla da kat edilebilir olsun yeter ki can bak çubat tatili geliyor alır kızını sen onlara surpriz yaparsın hem de Bilgeciğim kimbilir ne mutlu olurç Bildiğim kadarı ile senin sabah 8 akşam 8 mesaili bir işin yok değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiamma amin canım tek tesellim bu zaten. Şubat tatili için bir hafta kaçmayı düşünüyoruz, benim işim öğlen 13:30 sonrası Allah kerim:))

      Sil

Yorum Gönder