HAFTA SONU

 Hafta sonu, spor sonrası önce hamlama zannettiğim ama sonra belimde ufak çaplı kaslarıma zarar verdiğimi fark ettiğim ağrılarla geçti. Cumartesi çok fark etmemiştim. Bütün gün atölyede resim çalıştım. Bunlar üzerinde çalıştığım, daha bitiremediğim resimler.
 İkisi de Manet' ten. Haftaya bitiririm diye düşünüyorum. Akşamında da ayda bir toplandığımız " edebiyat söyleşisi" günümüz vardı. Kafka' dan konuştuk, kitabımız "Dönüşüm" dü. Katılımcılarımız bir az daha azdı, ama verimli bir toplantı oldu. Gelecek ay için "Ahmet Mithat Efendi' nin "Felatun Bey ile Rakım Efendi" kitabı seçildi. Türk Edebiyatı' nı dönem dönem işleme kararı alındı.
 Pazar günü yerimden kalkacak halim yoktu ama Bilge çok ısrar edince, bol ağrı kesici  ve kas gevşeticiye sığınıp kalktım. En yakınımızda olan Çağdaş Sanatlar Merkezi' ne gittik. İlk sergi Nihat Kahraman' a aitti. Tablolar çok güzel ve enteresandı.
 İkinci katta "Hitit Kazılarının Fotoğraflarla Öyküsü" adlı kazı fotoğraflarının olduğu sergiyi gezdik.
 Bilge çok merakla baktı fotoğraflara. Arada böyle maymunluk yaptı:))
Son sergi "Çocuk İstismarını ve İhmalini Önleme Derneği" yararına Dr. Kemal Göl'ün fotoğraf sergisiydi. Çok güzel kareler vardı. Çıkışta balık yemeye gittik. Eve geldiğimizde attım kendimi yatağıma, Koca Bilge' yle ödevlerinin başına oturdu. Ben de Mehmet Eroğlu' nun "Emine Fay Kırığı -2" yi bitirdim. Sonu çok fena bitti.
Sabah okulda veli toplantısına gittim, bu arada Bilge'nin bu yıl ki üçüncü öğretmeni geldi. Bilge bu durumu çok rahat karşıladı. "aman anne olsun, öğretmenin biri geliyor, biri gidiyor" diyor. Ne fena değil mi:((  Bu sefer ki öğretmenimiz kalıcıymış, pek şen şakrak bir hanım. Toplantıya katılımın az olduğun görünce çok şaşırdı, ama ben hiç şaşırmadım, hep böyle oluyor çünkü. Sınıfın yarısının velisi yok, o kadar rahat insanlar ki.
Neyse çarşambaya kadar belimdeki sıkıntı geçer diye umuyorum. Sonrasında spora devam ama daha dikkatli olacağım. "Şimdiye kadar kimseyi sakatlamadım" diyen hocalara güvenmek yok. Güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun canım.Çiçekli resmine bayıldım bu arada:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan teşekkür ederim umarım bitince ben de severim:))

      Sil
  2. Şimdi üzerinde uğraştığın için sıkılmışsındır, bitirip bir süre sonra bakınca farklı gözükür gözüne eminim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder