Hafta Sonu

 Hafta Sonu sinemaya gittik. "Oyunbozan Ralph" çok güzel bir animasyondu. Çok beğendik.
 Salon kalabalıktı ve yanımda oturan  veletlerin anneleri onları yerleştirip gittiği için, kudurdular da kudurdular. Allah'tan film eğlenceliydi de fazla takılmadım.
 Cumartesi günü dört gözle beklediğim kitaplarım geldi. Hemen Uygar Şirin'in "Karışık Kaset" ine başladım, dün gece yarısı bitti. Elimden bırakamadım, çok güzeldi.
Bunlarda resimle ilgili aldığım kitaplar. 
Gece Oscar törenini izlemek için çok çaba gösterdim, ama uyuya kalmışım:(  Sabah erkenden kalktım, evde her yer, her yerde halleri. Önce alışveriş yaptım, sonra onları yerleştir, süpür sil, yıka ritueli. Allah'tan yemeğim vardı. Ardından Bilge'yle keman çalıştık. Bu yaşıma kadar öğrenemediğim tüm notaları, vuruşları öğrenmiş olmam bu çalışmanın bana kazandırdıkları. Birde Bilge' ye gaz olsun diye yalan yanlış ben de çalmaya kalkıyorum, bizimki sinir oluyor. "Ben daha güzel çalacağım"diye, safım benim:)) Sonra Bilge'yi okula bıraktım, ben ofise geldim. Birikmiş işlerime baktım, pazartesi sendromunun arkasına falan sığınacağım gibi değil, biran evvel başlarsam anca yetişir. Hadi bana kolay gelsin, güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Kitaplarını kıskandım valla, çok güzeller, karışık kaseti ben de merak etmiştim Leylağımda görüp, sen okumuşsun bile:))maşallah!
    Herr Sommerin öyküsünü de almışsın, sevindim...
    İyi haftalar diliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natali ben de seninkileri kıskanıyorum:))Karışık Kaset çok güzeldi, detaylı yazacağım. Herr Sommerin öyküsünü kitaplık kurdunda senin yazında görmüştüm, sayende aldım yani:))

      Sil
  2. ben bu bilgeyi yerim ama :)

    YanıtlaSil
  3. Siz ana-kız yakında resital verirsiniz böyle giderse :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin abla vereceğiz ama yan komşu ne zaman kemanı elimize alsak duvara vuruyor, sanat düşmanları, bir gün gidip duvarı başına yıkacağım onu istiyor:((

      Sil

Yorum Gönder