Haftayı bitirirken

 Bu hafta gezmelerin dibine vurduk. Bugün Bilge' nin öğretmeni yokmuş, sabah kahvaltısının ardından Kuğulu Park' a gittik. Hafta içi kimse olmaz diye düşünmüştüm, ama yine de hatırı sayılır bir kalabalık vardı. Bir de şımarık bir velet vardı, Bilge' den büyük, sinir oldum, parkın tamamını kendisine tahsis etmişler zannediyordu. Tabi gerçeği benim ağzımdan duymak pek hoşuna gitmedi:))
 Bilge defalarca tırmanıp, bir o kadar da kaymalara doyamadı, en sonunda "tamam gidebiliriz" dedi de karşıdaki kitapçıya geçebildik. Bana bir dergi, Bilge'ye güzel kitaplar aldık.
Bu arada lale mevsimimiz son demlerinde...
Kitapçı sonrası giysi alışverişi yaptık. Bilge bolca üfledi püfeledi, mağaza mağaza beni sürükleyeceği günler geldiğinde bugünleri hatırlatacağım kendisine. 
İki güzel kitap birden okuyorum. İlki Alev Alatlı' nın "Viva La Muerte" kitabı, ilk kez Alev Alatlı okuyorum, benim için ilginç bir tecrübe. İkinci kitabım Johann Sebastian Bach' ın eşi Anna Magdelena' nın,   Bach' ın  ölümünden sonra yazdığı hatıraları." Anna Magdalena Bach' ın Hatıraları" Elimdeki kitap 1958 basımı gerçekten eski bir kitap, öyle ki kokusu bile eski. Geçen ki konser çıkışı yardım amaçlı satıyorlardı, oradan aldım. Bitirince ayrıntıları yazarım . Keyifli ve güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Viva Lu Muerte'yi yıllar önce okumuştum tadı hala damağımda. İyi tatiller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kartanem çok güzel değil mi, ben de keyifle okuyorum

      Sil

Yorum Gönder