"Paylaşmayacağım artık"


Dün Bilge'yi okuldan aldım, eve gelirken yanımızda arkadaşı ve annesiyle yürüyoruz. Bilge önümüzden, arkadaşıyla yürüyor.Kızın annesi Bilge' nin beslenmesini arkadaşlarına dağıttığını söylüyor, bir enayi demediği eksik. Ona da kızı söylemiş. Sinir ediyor kadın beni.Eve gelince beslenme çantasını boşaltıyorum. Hepsini yemişsin, aferin sana diyorum. Bilge "bugün aç kaldım, neredeyse hiçbir şey yiyemedim" diyor. Neden diye sorduğumda, arkadaşım istedi, ben de dayanamadım verdim. diyor. Arkadaşı tahmin edebildiniz sanırım. Çok kötüsün diyebilirsiniz belki ama kadının anlattıklarını Bilge'ye aynen aktarıyorum. Arkadaşıyla isterse beslenme çantasındakileri değiş tokuş yapabileceğini, karnı doyduktan sonra isteyene verebileceğini ya da kendi payını ayırıp  verebileceğini söylüyorum. Bilge kızgın, "paylaşmayacağım bundan sonra " diyor. Kötü mü ettim diyorum ama içimden bir ses iyi yaptın diyor:))
Not: Fotoğraftaki kemanla çalıştığımız  yeni parçamız, çok keyifli, ilk tekrara kadar çalışacaktık ama o kadar güzel ki dayanamayıp tamamını çalışıyoruz:))

Yorumlar

  1. oyy kıyamam ya , ama gerçekten bende sinir oluyorum böyle şeylere. bizde de aynısı oluo hep ben alıyorum alıyorum bi kerede karşıdaki insan düşünsün değil mi ? yook valla ben yinede alıyorum:))

    YanıtlaSil
  2. kiyamam ben o iyi kalbe :)

    YanıtlaSil
  3. O kadar zor ki çocuklara iyilikle sömürülme arasındaki farkı öğretebilmek...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder