Yeni ayraçlar


Dün akşam Koca İstanbul' a, işle ilgili  bir seminere katılmak için gitti. Bilge babasına çok düşkündür ama babasının bu seyahatlerini çok umursamazdı, ta ki düne kadar. Dün salle sümük yolladı. Özellikle Japon çizgi filmlerinde koca gözlü kahramanların gözlerinden fışkıran ağlama sahneleri vardır ya, aynen öyleydi. Bir ara oturup ben demi ağlasam diye düşünmedim değil:)) Koca' da durumdan etkilenerek, gözü arkada gitti ( oh canıma değsin:))) Sabah kalkmış "bugün geliyor mu" diye soruyor, ben "daha değil" dedim.Bu cumaya kadar yaşayacağım dejavulara bir işaretti. Neyse geleyim yeni ayraçlarıma. Geçenlerde kitap okurken arasına kartvizitimi koyduğumu görünce sinir oldum kendime. Uzun zamandır ellemediğim ebrularımı açtım. Uygun olanları ayırdım. Ölçtüm, biçtim, kestim sonra pvc' yle kaplattım. Tepelerine de mumlu iplikler bağladım, oh be , bir sürü kitap ayraçım oldu.  Üstelik karanfilli, kalpli neli :))
Bugün hava  yine yağmurlu, yağmur yine uslu uslu yağıyor ama yollardaki  alt yapı(!) denen yapısızlık nedeniyle göller bölgesi durumundayız. İki adımlık okul yolunda neredeyse Bilge' yi sırtımda taşıdım. İyi ki şeker değiliz vallahi ayaklarımızdan başlardık erimeye:)) Ben kaçtım, kalın sağlıcakla...

Yorumlar

  1. Eline sağlık çok güzel olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık, çok hoş görünüyorlar:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Noblesse özlemişim güzel yorumlarınızı teşekkürler

      Sil
  3. Bu güzel ayraçlarından bende de var ya, ellerine sağlık, ne iyi yapmışsın:)
    Bu arada mutlu deja vu'lar sana;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Natali sana da yollamış mıydım, ne güzel:)) İkinci deja vu' mu yaşadım bugün bu arada valla üşenmiştim nasıl yazılıyor diye bakmaya iyi oldu yazdığın:))

      Sil
  4. Allah kavuştursun canım. Laminasyon cihazım var artık, sen bana getir ben kaplarım ayraçlarınızı güzelim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tülin Abla amin. Laminasyon ne diye düşünmüştüm ne kadar alengirli adı varmış, benim de komşum yapıyor para vermiyorum zaten ama teşekkürler düşündüğün için:))

      Sil

Yorum Gönder