Taşınma Halleri

Sonunda taşındık, evi daha tam anlamıyla yerleştiremedim. Çok yoruldum, taşındığımız günün ertesi Koca iş için şehir dışına gitmek zorunda kaldı. Yerleşme işinin tamamı bana kaldı.Hafta sonuna bitiririm diye düşünüyorum. Bilge çok komik, "çok yoruldum" diye dolaşıp duruyor etrafta. Sanki bütün işi kendi yaptı:)) Farkında olmadan insan evde ne kadar saçma sapan şeyler biriktiriyor. O kadar çok şey attım ki, bir de benim malzemelerim Allah'tan ofiste. Niye saklarsın gereksiz saçma sapan şeyleri diye bolca kızdım kendime. İki şampanya kadehi dışında kırılan dökülen bir şey yok. O kadarcık da olur dedim. En komiği kaplumbağanın yemini bulamadım bir türlü, bugün Bilge'yi okula bırakırken hemen yeni bir kutu aldım, yazık hayvan aç kaldı:(
İnsan bir kaç günde bile olsa düzenini ne çok özlüyor. Biran önce her şeyi yerleştirip, ayaklarımı uzatıp kitap okumak istiyorum.

Yorumlar

  1. AHH AHH KOLAY GELSİN EN NEFRET ETTİĞİM SEY SU TAŞINMAK YAA:)
    BENDE BİR ÇOK SEY ATTIM . HURDACIMIYIZ NEYIZ YA:d

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar canım,
    Allah kolaylıklar versin yeni evinde güle güle otur. Mutlulukla ve huzurla. Canım bloğunu çok beğendim ve takibe aldım. Bana da bekliyorum. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimle....
    Sana kolaylıklar diliyorum canım....:))

    YanıtlaSil
  3. Oh mis gibi olmuştur herşey şimdi, hele atılanlar beni o kadar ferahlatır ki :) Yeni evinizde sağlıkla , huzurla, keyifle oturun Sevdacım.

    YanıtlaSil
  4. Şampanya kadehlerine çok üzüldüm bak, peki neyle yaptım kahvaltını, havyar şampanyasız gitmezdi ki, tüh :)
    Güle güle otur bebeeeem, yerleş de kutlamaya gelelim. O zamana kadehleri yenilersin nasılsa :) (Çok utanmazım di mi, yardıma geleyim diyeceğime şampanya soruyorum, kınadım kendimi)

    YanıtlaSil
  5. Canım benim hayırlı olsun, güle güle oturun yeni evinizde. Bilgeciğim de o dağınıklıktan yorulmuştur muhakkak çocuklar çok çabuk etkileniyor düzenleri bozulunca.Ama tam zamanında yapmısınız bu taşınma olayını şimdi misler gibi oturursunuz. Şu günlerde kendimi temizliğe verdim eşyalı evde kökten kazınmak çok zor hele tıkış tıkışsan ve taşınmak güzel diye düşünüp duruyorum elime bezi alınca:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder