Karne zamanı

 Bugün büyük gündü. Salı günü okuma bayramı yaptılar. Öğretmenler hayatlarında bir ilk yaşayıp, eskiden kasım ayında yaptıkları okuma bayramını bu sene haziranda yaptılar. Neyse çocuklar okuma yazmayı öğrendiler ya buna da şükür diyoruz artık ne yapalım.
Karnemiz pek mutlu etti bizi, bu arada eskiden ne güzeldi karneler, öğretmenin güzel el yazısıyla yazılırdı, şimdi sanki hepsi aynıymış, hiç bir özelliği yokmuş gibi geliyor.

 Allah' tan çocuklar bunun farkında değil, onlar her daim mutlu. Umarım hep mutlu olurlar.Koca bir seneyi bitirdik, Bilge bu karnenin karşılığını "yeni bisiklet "olarak  belirledi. Bize de almak düşecek artık:))

Yorumlar

  1. You are so interesting! I do not believe I've read through anything like that before. So nice to find someone with unique thoughts on this issue. Really.. thanks for starting this up. This web site is something that is required on the internet, someone with a bit of originality!

    Here is my webpage - SEO

    YanıtlaSil
  2. Nice güzel karnelere inşallah.
    Tebrik ederim her ikinizi de canım.

    YanıtlaSil
  3. merhaba !
    tebrik ediyorum bilgeciğimi
    ve bu el yazısı zamanında bende vardımm :)) gerçekten de başka oluyordu şimdi a4 bastırmışlar veriyorlar karneyi bir tuhaf olmuş !
    bilgeciğimi ve seni öpüyrum

    YanıtlaSil
  4. ayy ne güzel , kutluyorum Bilge ve arkadaşlarının karnelerini..bisikletini güzel güzel kullansın şimdi bakalım:)

    YanıtlaSil
  5. tebrik ederim:)
    üniversite karneleri olsun.
    üniversiteler de olmaz ya ben uydurdum:)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili arkadaşlarım güzel sözleriniz, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder