Sinema Günü

 Antalya'da kararlaştırmıştık, dönüşte "Şirinler 2" ye gideceğiz diye. Dün uygun seans belirledik, sabahtan ikimizde listemizdeki işleri çiziktirip, yola koyulduk.
 Animasyon ve 3D olunca hiçte şirin görünmeyen Şirinler' i izledik. Bilge bolca güldü, ben yine üşüdüm.
Acaba sinemayı ayrıca soğuk hava deposu olarak mı kullanıyorlar diye düşündüm. Görevliler "çok soğuk" dediğimde, yine pişkin pişkin güldüler. Avm içinde olmaması ve bize yakın olduğu için tercih ediyoruz bu sinemayı, bir de ben adına bayılıyorum (büyülü fener):)))
 Çıkışta Akman' a gittik, biraz ısındık, yedik içtik.
Bilge garsonlarla sohbet etti, bu aralar çok bilmiş laflar ediyor, gülmekten ölüyorum. Aaa bu arada filmin pis bir yan etkisi var. Şirinlerin şarkısı dilinize dolanıyor. Bilge yol boyu "la la la la lalla bir şarkı söyle" (yazması ne zormuş yav.) diyerek ciyaklarken bana dönüp "sen neden söylemiyorsun" dedi. Ben de söylemeye başladım ve hatun bana dönüp "tamam tamam vazgeçtim sen söyleme " dedi:)) Allahım bana şarkı söyletmeyen bir ailem var. Neyse ben şirinliyorum, çok kaytardım bugün...

Yorumlar

  1. Genç kız olmuş.... Dünya tatlısı, maşallah sana...

    YanıtlaSil
  2. Büyülü Fener...
    Vayy bieee... Demek hala duruyormuş.
    Bi kere gece seansına gitmiştik (Gizli Gerçek - What Lies Beneath). Salonda acayip entel bir kitle vardı, biz de resmen pijamalarla gitmiştik. 3 kişi kendimizi nereye saklayacağımızı şaşırmıştık (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder