Dün

 Dün yine erken gitmişim okula, yine bir ağaç altına oturmuştum ki, teneffüs zili çaldı. Ardından "gamgam style" ın kıpır kıpır müziğiyle bahçedeki tüm çocuklar deli gibi dans etmeye başladılar. Çok komiklerdi.
 Bilge dans ede ede yanıma geldi. "Çok çılgın bu okul ya" dedi:)) Ders saati bitince eve bile uğramadan doğruca sinemaya gittik.
 "Turbo" yu Bilge çok merak ediyordu. Biz dahil salonda altı kişi vardı. Işıklar kapandı, gözlükleri taktık.
İçerisi de ilk defa sıcacık, gözümü açtığımda ekranda "10 dakikalık ara" yazıyordu. Öyle güzel uyumuşum ki, kaç zamandır uyumadığım kadar:)) İkinci yarıda filmi toparladım, komik bir film. "Hayallerinin peşinden gitmekle ilgiliymiş" Bilge öyle diyor. Çıkışta arşe almaya gittik, hatun yarım kemana geçti, evdeki arşe çok yıpranmıştı. Oradan Akman' a gidelim dedik. Tam içeri girerken tanıdık yüzler gördük bahçede. Çok mutlu olduk. Sohbet muhabbet derken, akşamı ettik. Akşam erken yatma işi bize yabancı değil de, şu sabah kalkma işi bizi öldürüyor. Sabah altıda kalktım, evi toparladım, çamaşırları katladım. Bilge'yi kaldırdım, kahvaltısını hazırladım. Başladım "hadi" demeye.Bir taraftan biber dolması yaptım, bizim ki hâlâ kahvaltı masasında. Koca' yı da kaldıramadım. Beslenme saati ve öğle yemeğini çantaya hazırlayıp, mutfağı toparladığımda, Bilge hâlâ üzerinde pijamalarla kahvaltı masasında, Koca yataktaydı. Başladım ciyaklamaya, son anda okula yetiştik.Bu kadar iş yapıp bir de üstüne "sabah sabah niye bağırıp duruyormuşumla" suçlandım. Neyse alışırız herhalde diyeyim ne diyeyim...

Yorumlar

  1. Kim ki o tanıdıklar, ben tanıyor muyum?

    YanıtlaSil
  2. sabah uykudan uyanmak of ne zor oluyor.bizim küçük hanımı uyandırmak ve henüz alışamadığı kreşe götürmek daha da zor.sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya eziyet yemin ederim tüm düzenim bozuldu

      Sil
  3. Yaz rehaveti seni bir kaç gün daha alışana kadar bağırttırır Sevdacığım:) Bilgeciğimin yeni öğrenim yılı hayırlı olsun çokk yakışmış okul kıyafeti, boya da gitmiş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sağolasın öyle oldu valla, saf saf dolanıyoruz ailecek
      Uzadı bu sene baya:))

      Sil

Yorum Gönder