Hafta Sonu

 Hafta sonu uzun zamandır dinlenemediğim kadar güzel dinlendim. Cumartesi sabahtan evi toparladım, arkadaşım geldi, kahve faslı bile yaptık. Ardından Bilge'yle kursa gittik.Bilge keman dersine ben karakaleme girdim. Gün geçtikçe resmin matematiğini anlıyorum sanırım. Önceden model çizimi dendiğinde kaçacak delik arıyordum. Şimdilerde daha rahat çizim yapıyorum. Bilge bale dersinden çıkınca Kızılay sokaklarına attık kendimizi. Yemek yedik, alışveriş yaptık. Gece Ankara' nın daha güzel olduğuna karar verdik. Eve geldik, Bilge okul ödevlerinin başına oturdu. "Ezberlemekten nefret ediyoruuum" diyerek kalktı.
 Bugün okulda ne yapar bilemiyorum, "ezberlemenin çok anlamsız olduğunu öğretmenime anlatacağım" diyordu.Pazar günü İngilizce kursuna bırakıp, karı koca sinemaya gidelim dedik. Sürekli gittiğimiz sinema arabamızı yüksek diye otoparka almayınca sinir olup filme girmekten vazgeçtik. Yemek yedik, jet hızıyla pazar yaptım. Eve poşetleri atıp, Cermodern' e gittik.
" Visions Of Mexıcan Art /Gelenekten Modernizme Meksika Sanatı Sergisi" ni gezdik.



 Sergi 15 Kasıma kadar Cermodern' de sürüyor. Ankaralılara duyurulur.
 Alt katta "Nihâl Martılı/Vagabonde Sergisi" ni de gezdik. 

 Benim çok sevdiğim bir tarz değil ama 
manolyaları güzeldi. Bu sergide 3 Kasıma kadar açık. 
Cermodern' in satış mağazasından bende olmayan kataloglardan aldım. 
Bu arada itiraf edeyim Bilge olmadan sergi gezmek hiç eğlenceli değildi. Bilge'yi alıp eve döndük.Pazardan aldıklarımı yerleştirdim. Bugün için yemek yaptım. Akşam yemeğini hazırladım. Bizimkiler tv' de Shrek' i milyonuncu kez izlemeye koyuldu, ben "Bir Göçmen Kuştu O" kitabının son sayfalarına geldim. Bugün "Emir Bey'in Kızları" na başlayacağım. Bir kez daha karar verdim "Ayla Kutlu müthiş bir yazar.
Yarın okuldaki törenden sonra Anıtkabir' e gitmeyi planlıyoruz, bayram kutlamaları için. Haftamız güzel olsun...

Yorumlar

  1. Harika bir hafta sonu olmuş :) Ben de kitaplarımdan ikisini bitirdim. Ayla Kutlu gerçekten çok güzel yazıyor.

    YanıtlaSil
  2. Aa katalog satışına başlamış mı Cermodern, sergi katalogu mu, başka mı? Sergi katalogu ise vay hain diyorum Cermodern'e :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder