Hafta Sonu

 Cuma günü İstanbul' dan gelen Sevgili Fiamma ve Serpil Abla'yla ve Ankara'dan blog yazarlarıyla buluştuk.
Keyifli bir sohbetin ardından, buluşma ganimetleriyle eve döndük. Üç gündür Bilge "boğazım ağrıyor "diye uyanıyor, sonrasında "geçti" diyor, ortalık kırılıyor zaten "direnbilge"diyorum.
Pazar günü okulda Anma törenine katıldık. Bilge sallanıyordu, Anıtkabir' e gidemedik eve gelip yattı. Öğlen kursa gitti. Bende tüm öğleden sonra evi adam etmeye çalıştım. Kısmen başarılı oldum sayılır. "Rojin" su gibi akıyor, bugün biter diye düşünüyorum. "Downton Abbey" i seyrediyorum, acayip güzel bir dizi ama uyarayım bağımlılık yapıyor.İki günde birinci sezonu bitirdim. Bu arada ilk performans ödevimizi de hafta sonu yaptık. Allahım bu nasıl bir eziyet ve nasıl bir mantık anlayamadım. Neyse bugün teslim ettik, yüzümüzde kocaman bir gülümsemeyle. Neyse ben kaçıyorum, haftamız güzel olsun.

Yorumlar

  1. Performans ödevi deyince tüylerim diken diken oluyor bak:-)

    YanıtlaSil
  2. Geçmiş olsun Sevdacığım. Bilgeciği öp. Çok sevdim ben onu. Ne kadar da cana yakın bir çocuk. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim hoş çok az katılabilsemde.

    YanıtlaSil
  3. Geçtiğini umuyorum. Çocuklara hastalık hiç yakışmıyor yaa...
    Game of Thrones ardından da New Girl'ün tüm bölümlerini seyredip bitirdikten sonra "Downton Abbey"e başlasam?! Ama hem uzun hem de çok bölümü var. Üfff... Dizilere sardım mı blog falan da gidiyor. Bilemedim ki şimdi ben?! :S

    YanıtlaSil

Yorum Gönder