Haftayı bitirirken

Bu hafta alnından öpülüp, anılar arasına konulacak kadar güzel bir haftaydı.Saatlerin geri alınması çok iyi oldu. Bilge artık  uykusunu almış vaziyette, kendisi uyanıyor. Sabahlarımız güzel ve sessiz artık:)) Cumhuriyet Bayramı' nı keyifle ve coşkuyla kutladık.Ben bu hafta hiç bir müşteriyle kavga etmedim, Bilge' de okulda  arkadaşlarıyla kavga etmemiş, birbirimizi tebrik ettik:)) İzlenebilecek tüm saçma filmleri izledim, haftaya listemdeki güzel filmleri izleyeceğim. Dünden beri tv'i izlerken sinirlenmiyorum, kötü bir tiyatro izliyormuş edasındayım. Sabah birer doz Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun' un köşe yazılarını okuyup, Şafak Pavey' in konuşmasını dinlemek çok iyi geldi. Hâlâ memlekette aklı başında insanlar olduğunu bilmek güzel." Daha neler göreceğiz" sorusunu sormuyorum artık. Hafta sonu için hiç plan yapmadım. Fırsat bulursam Behzat Komiserim' i izlemeyi düşünüyorum. Bir de grip olacakmış gibi hissedip, olmadığıma şükrediyorum. Ensemde her an yakalayacakmış gibi olsa da, bol meyve, ıhlamur ve zencefilli bala el ele mutlu bir birliktelik yaşıyorum. Neredeyse unutuyordum, yukarıdaki kolyeyi yaptım, tamamen doğaçlama çıktı. Alakasız boyda ördüğüm hapishane işi kordonu bu hale getirdim, pek şirin bir şey oldu. "Bir Göçmen Kuştu O" bitti, ardından hemen "Emir Bey' in Kızları" na başladım. Emin olduğum bir şey var, "Ayla Kutlu' nun en güzel kitabı hangisi ?" sorusuna cevabım "hepsi" olacak. Keyifli bir hafta sonu diliyorum...

Yorumlar

  1. Ne güzel, mutlu bir hafta geçirdiğine sevindim. Aslında sabah erken kalkanlar için kış saati çok iyi gerçekten, ama hava erken kararmıyor mu sinir oluyorum, günümden çalınmış gibi hissediyorum.
    Karar verdim, önümüzdeki hafta politik gündeme çok yüzeysel bakacağım. Doz aşımına uğradım, yoruldum, sinirlerim izin istedi. Bilge'yi de seni de öpüyorum Sevda'cığım.

    YanıtlaSil
  2. Kış saati tam bizim eve göre. herkes erken uyur erkenden kalkar bizim evde :)
    Kolyeyi beyaz bir gömlekle hayal ettim. Siyah döpiyesle ne şık durur. eline sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder