Hafta Sonu

Hafta sonu hava çok soğuktu, gerçi hala çok soğuk. Bilge'yle "kar yağsın" diye çok bekledik ama yağmadı. Cuma akşamı evde büyük temizlik yaptım.Cumartesi sabah gene her yer her yerdeydi. Koca grip olmuş, aman kıyamet koptu evde. Dünya batmış, altında kalmış. Ihlamur, çorba, ıhlamur, yine ıhlamur yanında bir sürü sızlanma eşliğinde.Öğleden sonra kurs için hazırlanırken "gitmeseniz olmaz mı" sözlerine kulaklarımızı tıkayıp, tüm ihtiyaçlarını  sehpaya sıralayıp evden kaçtık. Kursa kendimizi atana kadar donduk. Ben çizim yaptım. Bilge önce kemana, sonra baleye girdi. Balede yılbaşı için iki gösteri hazırlıyorlar. Kadın canlarını okudu. İki haftadır pazarları da ek derse gidiyorlar. Pazar günü tezhip çalıştık, çok zevkliydi. Dört saate yakın çalıştım. Hatunların çenesinden kurtulup, güzel bir desen çıkarttım. Bu işi çok sevdim.
Koca bugün daha iyi. En azından sızlanmıyor:)) Bilge'yi yataktan kazıyarak okula yetiştirdim. Bugün babaanne ve büyükbaba geliyor. Ofiste işleri toparlayıp hemen eve gitmeliyim. Güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Bu temizlik hikâyesinin aynısı bende de vardı sanki:-)

    Adamların hastalığı herkesten beter oluyor:-) İyi çocuk doğurmadı diye şükrediyorum bazen:-)

    YanıtlaSil
  2. keyfiniz , gününüz bol olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Bir karikatür vardı hani erkek hasta olur dünya batar kadın kanserdir ama alışverş ev işi çocuk bakımı her yerde :)) Koca çocuklar onlar yapacak bir şey yok :))

    tezhip nasıl gidiyor diyecektm bende ne zaman görebiliriz çizimlerini ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenizciğim ilk yaptığımı bir kaç gün önce paylaşmıştım burada, gerçi çok bir şeye benzemedi ama:)) Hafta sonu bir çini deseni çalıştık. Şöhlere aktarmayı tamamladım, haftaya boyamaya geçeceğim, hafta başı koyarım diye düşünüyorum.

      Sil
  4. Oo boyamak falan ? ne zaman başladın kursa sen? ben hala fırçayla yaprak çiziyorum ya kaabiliyetim yok hoca beni oyalıyor yada beni zorlayor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bir ay olacak nerdeyse aslında seninki normal olanı hoca bana aylarca yaprak çalışmak gerek dedi ama sıkılırım diye (tek öğrencisi benim) hızlı ilerliyoruz:)

      Sil

Yorum Gönder