Hafta Sonu

 Cuma günü Bilge' yi okuldan alınca, hiç eve gitmek gelmedi içimizden. Vurduk kendimizi yollara, gezdik dolaştık, ufaktan alışveriş yaptık, Akman' da mola verip, keyif yaptık:)) (ne güzel kafiye oldu)
 Cumartesi kurs günüydü. Keman, ardından bale dersi...
 Kurs bitimi Koca gelip Bilgeyi aldı, baba kız balık yemeye gittiler. Ben de bir arkadaşımla AST' de "Dar Ayakkabıda Yaşamak" oyununa gittim. Bilge'yi arabaya yerleştirirken fotoğraf çekebileceğim tüm aygıtları da onunla yerleştirmişim, hiç fotoğraf çekemedim:((Oyun ilginçti. Zor bir oyundu ve çok ironikti. "Yaşasın tiyatro "dedik.
 Pazar sabahı yine herkesten önce, yağmurun sesine uyandım. Hobbit 2' yi izledim. Ardından kahvaltı faslı ve cuma günününden aldığımız frezyaların mis gibi kokusu eşliğinde Sabahattin Ali'nin İçimizdeki Şeytan kitabına başladım.
 Öğlen yine kursa yollandık. Seneye hepsini tek güne sığdıracağım. Bilge' nin gazına gelmeyeceğim.
Tezhip dersinde baya yol aldım, desenim bitmek üzere. Yeni desen düşünmeye başladım. Tabak boyamayı da düşünüyoruz bakalım artık.
İki gündür usul usul yağmur yağıyor. Yağdıkça ben mutlu oluyorum. Yağmurun ağaç çiçeklerine zarar vermeyişine hayran olarak. Güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Canlarım benim size de iyi haftalar diliyorum :)bilgemi de kocaman öpüyorummmmmmmmm

    YanıtlaSil
  2. Sana baktıkça utanıyorum tembelliğimden :-)

    YanıtlaSil
  3. Çok zevkli geçmişe benziyor ,insanın kendine ayırabildiği vakit oldukça her hafta sonu güzel bence :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder