Dolu dolu

Aslında bu kolajdan önce bayram fotoğraflarımız var ama bağlantı kablosunu evde unutunca böyle oldu. 23 Nisan yazısı ve fotoğrafları bir sonraki postta anlatırım. Yukarıdaki kareler dünden. Öğleden önce arkadaşım ve kızıyla buluştuk. Hamamönü' ne gittik. Her yer cıvıl cıvıldı. Arkadaşımın kızıyla Bilge arasında üç yaş var. O kadar güzel eğlendiler ki, gezme faslına doyamadıkları için evlerine gittik akşam yemeğinde de birlikteydik.
Hamamönü' nde önce yemek yedik. Ben fasulye turşusu kavurması yedim çok tuzluydu, ardından Bilge'nin gaza gelip söylediği kocaman porsiyon mantı tabağının yarısında tıkanınca, zorunluymuşum gibi bir de onu indirdim bünyeye:(( İşbankası yayınlarına girdik, bayılıyorum oraya. Beni oraya bıraksınlar, bir daha dönüp sormasınlar, öyle güzel. Sanat Sokağı' nda bir sergi gezdik. Birkaç atölyeye girdik, bayıldık bayıldık, hayallere daldık...Keyifli bir günün tadını çıkarttık.
Okuma grubumuzla yarın toplanacağız. Bu ay Shakespeare' in "Bir Yaz Gecesi Rüyası" nı konuşacağız. Kitabı sabah bitirdim. Çok keyifliydi ama keşke iyi bir ingilizcem olsaydı ve orjinalinden okuyabilseydim diye düşündüm. Dün Alice Munro' nun "Firar" kitabını aldım. Bu akşam başlayacağım.
Bu arada Bilge bugün okulu astı, "dinlenmek istiyorum" dedi. "Eyvallah" dedim. Ben kendimi temizliğe vurdum, o da odasını toparladı. Şimdi alışveriş yapıp eve geri döneceğiz. Bir de komşudan ödevlerini alacağız. Sonrasına bakarız artık. Keyifli bir hafta sonumuz olsun...

Yorumlar

  1. Gerçekten de dolu dolu olmuş, ne güzel:-)

    YanıtlaSil
  2. E çok güzel olmuş.
    Biliyormusun, ben en son böyle bir dilekde bulunmuş ve inat edip, çanlar kimin için çalıyor u orjinalinden okumuştum.
    Haydi..

    Destek veren anne

    YanıtlaSil

Yorum Gönder