Hafta Sonu


Hafta sonu yine koşturmacayla geçti. Tek farkı sabah pırıl pırıl bir güneş, öğlen çıldırmış bir rüzgarla birlikte yağmur, akşam üzeri yollardaki fırtına sonrası çöp yığınları eşlik etti bize. Cumartesi keman öğretmeni olmadığı için kursa geç gittik. Gitmeden önce evi kırklama operasyonu yaptığım için, geç kalma endişesiyle bindiğim durak taksisi atraksiyonun allahını yaşattı bize. "Sınav var bugün abla, ben sizi en kısa yoldan götüreyim" diyerek, tüm ters yönlere girip, yer yer yol kapatıp, bütün kornaları ve sellektörleri üzerimize çekerek Kızılay' a ulaştık. Sahiden çabuk geldik ama indiğimizde Bilge' nin "kalbim hala güp güp atıyor" sözü durumumuzu özetliyordu.
 İlk kez orkide aldım. Ufacık, tefecik sevimli bir şey. Ortanca yolunda ilerleyen menekşemin yanına konuşlandırdım. Sonra ziraat mühendisi olup, bitkiden çok anlamayan ama şaşırtıcı şekilde dört beş senedir aynı orkideleri yaşatmayı başaran kız kardeşi arayıp, engin bilgisine başvurdum.
Kursta desenim bitmek üzere, konturleri geçiyorum. Fırça hakimiyetini daha tam sağlayamadım, zamanla elim alışacak diye düşünüyorum. Selçuk Altun' un "Bir Sen Yakınsın Uzakta Kalınca" kitabına başladım, çok ilginç bir kitap, bu akşam biter sanırım.Favori yazarların arasında yerini sağlamlaştırdı. Şimdi okuldan aradılar, Bilge' nin çorabı kaçmış, çorap götüreceğim:)) Sahiden, neyse bitmez benim bu çilem, güzel bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Desen harika gözüküyor, ellerine sağlık:-) Orkide konusunda başarılar:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handancım teşekkür ederim, bakalım orkideyle aramız nasıl olacak:))

      Sil
  2. Ay bu mu, hakimiyetsizlik, süper yahu. Elinize sağlık.

    Yeteneksiz anne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlı anne yazdıklarınız çok cesaret verici daha yolun çok başındayım, normalde fırça izi, boya dalgalanması olmaması gerekiyor, benimkinde el ele tutuşmuş fink atıyorlar:))

      Sil
  3. Ebru hanım hoşgeldiniz, en kısa zamanda bende uğrarım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder