Keyifsiz hafta sonu


 Çok keyifsiz bir hafta sonuydu. Bilge tam iyileşti derken cuma gecesi ateşi fırladı, cumartesi biraz daha iyi gibiydi ama çok halsizdi. Pazar gecesi kulağım ağrıyor diye uyandı. Üç hastane gezdik, acilde çocuk hekimi bulamadık. Sonunda Hacettepe' ye gittik.  Ortalığı ağlamasıyla yıkan bir bebek, çocuğumla niye ilgilenmiyorsunuz diye bu ağlamaya bağırarak eşlik eden bir baba. Acilde gencecik saf saf bakan pratisyenler. Neyse tahmin ettiğim gibi antibiyotik verip yolladılar. Bilge sabaha kadar kıvrandı. Bugün daha iyi. Bütün gün yattı, biraz önce manavı bahane edip dışarı çıktık, biraz hava aldık. Ofise uğradık. Bir iki oyun yükleyeceğim dedi. Saç baş dağıtmış vaziyetteyim, çok uykusuzum. Bir iki de keyifsiz haber aldım. Üstüne mum dikti.
Cuma günü Bilge kötüleşmeden arada uğradığım sahafa gittik. Yukarıda fotoğraftaki resim dergilerini aldım. O seriyi tamamlamaya çalışıyorum. Daha yolun çok başındayım. Dergilerin birinden bu kartpostal çıktı.Çok eski, çok güzel.
Neyse ben Bilge'yi alıp eve gidiyorum, kendinize iyi bakın diyorum...

Yorumlar

  1. On gün önce biz de Bilgiç'le acildeydik, ateşi gözlemlemek için üç saat kaldık, fonda bebek ağlamaları eşliğinde. O nasıl bir koroydu anlatamam...

    Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder