Günler geçerken

 Biraz killerimle oynadım, daha bir sürü var, kordonlanacak. Malzemelerim eksilmiş, onları tamamlayacağım, iyi geldi.Bilge "boydan çekmedin mi beni" demişti, "çekmez miyim" diyerek kolaja ekledim:))
 Jhon Berger' in "G." romanını bitirdim. İtiraf edeyim biraz zorladı. Güzel bir kitaptı ama nedense okuması kolay olmadı.
Dün sabahtan Bilge'yle spor salonuna gittik. O teakwando dersine aşağıya indi. Ben de yukarıda bir saate yakın spor yaptım. Hocam "bugün ilk gün çok zorlamayalım seni "dedi. Önce eliptik bisikleti 20 dakikaya ayarlayıp, kafamın hizasındaki ekrana da yemek programı açtı:)) Başta zorlandım ama sonra alıştım. Ardından koşu bandı, esneme hareketleri ve en son kelebek oldum on dakika. Boynumun üzerinde sopayla sağa sola döndüm. Çok yoruldum, çok ter attım ve günlerdir tıkalı olan burnum açıldı. Çıkışta Bilge'nin uzun süredir beklediği "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2" filmine gittik, çok güzeldi. 3D kalitesi çok güzeldi ama gözlükler gene burnumuzun canını okudu, çıkışta yine şikayetimizi dile getirdik.

Yorumlar

  1. Takılar harika.. bana hediye etmiştin Ankaraya geldiğimde hatırlıyor musun bir de bardak mumluk hala saklıyorumi kolyeyi de takıyorum tekrar teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenizim sağol canım çok tatlısın, gene gelsene :))

      Sil
  2. Neyse ki bizim sinemanın sistemi değişti de gözlükler düzeldi, yoksa gitmiyordum üç boyutlu filmlere.

    Spor ne iyi gelmiştir.

    Günaydın:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan iyi geldi gelmesine ama bildiğin kütük olmuşum var gerisini sen düşün:((

      Sil
  3. ellerine sağlık canım kolyeler çok şık olmuş.uzun zamandır bende spor yapmak için çaba sarfediyorum.bakalım hayırlısı.kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım hiç erteleme bir kere başladın mı devam ediyorsun ve niye daha önce yapmamışım diyorsun.

      Sil

Yorum Gönder