Hafta Sonu

Hafta sonu çok güzel dinlendim. Bünyem baya toparlandı, bugün çok daha iyiyim. Cumartesi dersleri iptal edip, kendimizi eve kapattık. Uzun süredir cumartesi evde olmamışım, gün nasıl bereketli geçti.Hafta içi başladığım, Hakan Bıçakçı' nın "Doğa Tarihi" ni ve Oktay Rifat' ın "Bir Kadının Penceresinden" kitaplarını bitirdim. İkisi de çok güzeldi. Dün akşam da İsabel Allende' nin "Maya' nın Günlüğü" ne başladım, bu kadın muhteşem yazıyor, bu sene bitmeden okumadığım diğer kitaplarını okuma kararı aldım. Mr.Pip ' i izledim. Çok fenaydı, ama güzeldi.
Pazar günü kursa gittik. Bilge ingilizce dersine gitti, ben de tabağımı boyamaya devam ettim.
Günlerdir akşam üzeri yağmurlu buralar. Hiç yaz gibi değil. Daha çok nisan ayını yaşıyoruz. Doluyla birlikte patır patır yağmur yağıyor, ardından zınk diye kesiliyor, hop diye gökkuşağı çıkıyor( ne güzel anlattım değil mi:)) şikayet etmiyorum vardır doğanın bir bildiği ama çimlenmesek bari:))
Bugün yoğun başladı. Sabah okul yolunda Bilge "tatilde okulu özleyeceğini" itiraf etti:)) Çok şaşırdım, çünkü sürekli okulu sevmediğinden bahsediyordu.
İşlere gömülmeliyim malum ay sonu/ başı. İşleri bir an önce halledip, not defterimdeki "yapılacak işler" kısmına bir dolu tık atmalıyım, ben kaçıyorum, iyi bir haftamız olsun...

Yorumlar

  1. Bilgiç'i almak için evden çıkarken yoktu yağmur, sonra ilikkerimize kadar ıslandık. Bir ara güneş varken yağmur yağıyordu. Bir ara da dolu vardı. Dört mevsim yaşadım dışarda. Bir tek o kadar aradığım halde gök kuşağı görememiştim, o da buradaymış bak:-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder