Hafta Sonu

Pek keyifli bir hafta sonu geçirdik. Cumartesi Kale civarındaydık. İlk kez geziyormuş gibi Rahmi Koç Müzesi' ni keyifle gezdik. Misafirlerimiz de vardı. Pirinç Han' a da uğradık, özlemişiz oraları:))Gezmelere doyamayan, ev yolunda "biraz daha gezelim" diyen Bilge, yemek sonrası hemen uyuya kaldı.

 Pazar günü kahvaltı sonrası sinemaya gittik. Filmimiz "Malefiz" di. Sinema salonunun buz gibi olmasını ve yanımda oturan aşırı sevgili çiftin hararetle bir kova mısırı tüketmelerini saymazsak keyifliydi. Film çok güzeldi, ben severim Angelina' yı zaten. Ailecek sevdik filmi.
Pazar günü "Deliduman" ı bitirdim. İnsana kahkaha attırırken, bir anda hüzne boğan acayip bir kitaptı. Mutlaka ve ısrarla okuyun diyorum. Okumazsanız çok şey kaybedersiniz. Bu sabah da Juli Zeh ' in "Serbest Düşüş" kitabına başladım. İlginç bir okuma olacak, ilk sayfalardan belli.
Sabah Bilge'yle spor salonuna gittik. Bilge tekme atmaya başladı, ben de mekik çekerken daha az yıldız görmeye başladım. (bir ara Van Gogh' un Yıldızlı Gece' sini bire bir gördüm:))
Havaların ısınmasıyla alerjik bünyem biraz daha toparlandı. Daha az hapşurup, daha az tıkanıyorum. Bu seferde deniz özlemi, iyot özlemi çekiyorum araya bayramdan önce ufak bir kaçamak sıkıştırabilir miyim diye düşünüyorum, bakacağız artık. Keyifli bir hafta dileklerimi sunarak, sayfadan ayrılıyorum, iyi bakın kendinize...

Yorumlar

Yorum Gönder