Yollarda olmak

 Daha bir kaç post önce yollarda olmanın bile bana cazip gelmediğini yazmamışım gibi ard arda yollara düştük. Cuma akşam üzeri Koc.a aradı. "Yarın Sinop' a gidelim mi" yaşasın Sinop' u çok severim.
(fotoğrafları sıralayamadım yine, affola:))
 Erkenden kalkıp kahvaltı yapıp, düştük yola.
 Karadeniz'e doğru yaklaşırken manzara muhteşemleşiyor. Yer gök ağaca bürünüyor. Koca kendini kaptırıp gelecekte dağ başında yaşama hayallerini dillendiriyor. Gülümsemekle yetiniyorum.
 Daha tamamlanmamış ama ne hikmetse kullanıma açılmış loş ve uzun tünellerden sonra Karadeniz önümüze dikiliyor. Bu arada iş için gidiyoruz. Koca çalışacak yani. Gerçi onun bunu umursadığı yok. Bizi otelin plajına bırakıp, teknik müdürü bulmaya gidiyor.
Plaj umduğumdan kalabalık, otel müşterileri hırçın Karadeniz' den korkmuş olsa gerek havuzdalar. Plajda ise dışarıdan gelenler var. Öncelik bir güzel 50 faktör sürünmekte. Ardından Bilge kolluklarını takıp atıyor kendini denize. Çok dalgalı deniz,  ben bir süre sonra kaçıyorum, Bilge' nin buna aldırdığı yok, ellerinin ayaklarının buruş buruş olması bile umurunda değil:))
 Bir süre sonra etrafındaki kızlarla ahbap oluyor. Çok eğleniyor, ben kitap okuyorum bir gözüm onda.
 Koca işini bitiriyor, kumlu plaja dudak büküyor. Yemek faslından sonra "hadi dönelim" diyor.
Güneşi yolda batırıyoruz. Bilge horul horul uyuyor yol boyunca. Biz sohbet ediyoruz, geçmişin çoktan unuttuğumuzu  sandığımız anıları, dillerimizden dökülüyor. Yol su olup akıyor. Eve girdiğimizde gece yarısı, bu güzel günü anılarımız arasına yerleştiriyoruz...

Yorumlar

  1. Ooo, kaçamaklar bu sene çok iyi gidiyor Sevdacım, harika:-) Bizim oğlanlar da bayılıyor dalgalı denize, dayak yemiş gibi oluyorum ben ama onlar çok eğleniyorlar:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handacım aynen evren bana küçük jestler yapıyor:)) ben de çarşaf gibi deniz severim dalga dediğin gibi bir temiz dövüyor insanı...

      Sil
  2. yorucu ama güzel olmuş.
    sıralı olmasa da güzel olan fotolar gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler Seyhan'cım, güzller değil mi:)

      Sil
  3. Dinlendirici, güzel bir tatil olmuş.Keyifle okudum yazınızı, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Gamze teşekkür ederim güzel oldu:))

      Sil

Yorum Gönder