Bu sabah

Sabah alarm sesiyle uyandım, aman kalbim güp güp. Kızçe üçüncü sınıfa başlayacak,  ben hâlâ anaokuluna başlıyormuş gibi heyecanlıyım. Sabah geç kalkmaya alışan Bilge'yle akşamdan pazarlık etmiştik. Tam uflayıp puflayacakken aklına geldi. Yataktan fırladı, hazırlandı. Koca erkenden şehir dışına çıktığı için kız kıza kahvaltımızı ettik. Yataklarımızı topladık (aslında ben topladım, Bilge kendini anca topladı) yola viran olduk. Öğretmenimiz geçen yıl eş durumundan gideceğini söylemişti. Ya sınıflara dağıtılırlar ya da yeni öğretmen gelir demişti. Yeni öğretmen gelmiş. Öğretmene teslim edip, tören bitene kadar durdum, sonra ofise geldim, arkama baka baka:))
Cumartesi günü önce keman dersine gittik. Öğretmeni Bilge'yi görünce çok sevindi. Boyu ne kadar uzamış dedi. Artık tek gün ve bir saat ders yapmaya karar verdiler. Seneye konservatuvar sınavı olduğu için bu bir saatin içine solfej dersi de eklediler. Bilge ne sevindi, elinde kitap nota okuyarak dolaşıyor.
Ardından İngilizce dersine gittik. Öğretmeni değişmiş, sınıfı da bölmüşler ama hiç dert etmedi. Yeni öğretmeni de tatlı, genç bir öğretmen. Eski sınıfından da iki arkadaşı var.
Koşturmamız başladı, çocuklarımız için her şeyin hayırlısını diliyorum...

Yorumlar

  1. Ay gençkız oldu şirine yaa:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Handan ne çabuk büyüyorlar deği mi:((

      Sil
  2. Yeni öğretim yılı için başarılar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Sahiden de ne kadar değişti bu sene, edalı güzel bir genç kız olma yolunda. Başarılar diliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ekmekçim bu sene çok çabuk büyüdü, şaşkın bakıyorum:)) çok teşekkürler...

      Sil

Yorum Gönder