Hafta Sonu

 Cumartesi önce keman dersine gittik.Aman tahtaya vuruyorum, bu sene güzel başladı, solfeje de bayılıyor.
 Bilge' nin çıkmasını beklerken "İstanbul Art News" dergisini okumaya başladım. Çok keyifli bir dergi. Sanattan edebiyata, tiyatrodan mimariye dolu dolu. Bilge' yi İngilizce dersine bıraktıktan sonra üç saatim vardı. Seriyi tamamlamaya çalıştığım sanat dergisini almak için Dost' a, Bilge' nin sipariş ettiği resim malzemelerini almak için kırtasiyeye uğradım. Sanat malzemeleri reyonundaki görevliyle uzunca bir sohbet, onun küçük bir sanat malzemesi evi açma hayalini de dinledikten sonra, karnım zil çalarak Akman' a kendimi attım. Bir taraftan karnımı doyurup, bir taraftan dergimi okumaya çalıştım. Yan masadaki çiftin önce ailelerini çekiştirip, herkesi eleştirdikten sonra, ilişkilerini bitirme kararı vermelerini, bunu da oldukça yüksek frekanstan bir sesle yapmalarının kulağıma çarpan metni çok sinir bozucuydu. Haftaya kütüphaneye gitme kararı aldım:))
 Pazar sabahı yine ve yine çok erken kalktım. Bizimkiler uykudayken, çiçeklerimle ilgilendim. Köklendirmek üzere suda beklendiğim menekşelerin köklendiklerini görünce pek sevindim. Hemen iki saksıya diktim. Biraz kitap okudum, bu sırada bizimkiler uyandı. Kahvaltı faslı öğleni buldu. Koca' ya ayakkabı alma seronomisinin ardından, eve kendimizi zor attık.
Ödevler bitmiş olduğu için film keyfi yapalım dedik. Miyazaki' nin "Rüzgar Yükseliyor" unu izledik. Çok romantikti, bir o kadar da hüzünlü...
Bilge gözlüklerini okulda unuttuğu için tabletsiz ve bilgisayarsız bir hafta sonu geçirdi. Gözlerini devirmesi, şirinlik yapması karşısındaki kararlı tutumumuzu takdir ettim.
Hafta sonu böyle geçti. Bu sabah okula bir miktar daha erken gitmeyi başardık. Alışıyoruz demek ki:)) İşler yığılmış yine, ben ufaktan onlara başlayayım, anca biter. Keyifli bir hafta olsun...

Yorumlar

  1. Oooo ne yoğun bir hafta olmuş.
    Ah şu işler, ben sanırım eşimin eve bir Helga bir de Olga alma fikrine artık sıcak bakıyorum:)

    Deli anne

    YanıtlaSil

Yorum Gönder