Hafta Sonu

 Hafta sonu rüzgar gibi geçti, sabah sürünerek kalkarken bunu düşündüm. Güzeldi ama bir miktar daha uzun olabilirdi:))Bilge bu aralar tüm  çocuklar gibi bileklik örme çılgınlığına kaptırdı kendini. Onun bir adı var mı bilmiyorum ama hani şu renkli lastiklerden örülenlerden. En son babasının bileğine ölçüyordu, yazık adamın hali pek tuhaftı:))
 Cumartesiden yarım kalanlar pazar kahvaltı sonrası okunuyor. Koca'yla aramızda çok komik diyaloglara vesile Penguen.
 Yeni kitabım Hikmet Hükümenoğlu' nun "04:00" , çok başındayım ama ilginç bir okuma olacak diye düşünüyorum. Cumartesi okuma grubu günümüzdü. İyice azaldık. Kalan sağlar dediğimiz beş kişiyiz. Bence oldukça makul bir sayı ama diğer arkadaşlar bundan rahatsız. Neyse Isabel Allende ' nin "Eva Luna" sını konuştuk. Allende deyince akan sular durur bende, coştum da coştum:)) Gelecek ay için Latife Tekin' den "Sevgili Arsız Ölüm" okunacak kitap olarak belirlendi. Daha önce okumamıştım. Bakıcağız artık.
Pazar gününü muhteşem yapan güzel bir buluşmaydı. Sevgili arkadaşım ve ben sohbetin dibine vururken kızlarımızda keyifli vakit geçirdiler. Böyle güzel insanların etrafımda olması beni çok ,çok mutlu ediyor.
Etrafınızda güzel insanların, dostlarınızın hiç eksik olmaması dileğiyle kaçıyorum. İyi haftalar olsun...

Yorumlar

  1. Amin :-) Sana da iyi haftalar:-)

    YanıtlaSil
  2. Tezhip kursu nasıl gidiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şenizcim bu sene hiç bir kursa gitmiyorum. Evde kendim bir şeyler deniyorum, tezhip sağlam bir kafa ve müthiş sabır gerektiriyor biliyorsun ufak çaplı yarım işlerim var arada yapıyorum.

      Sil
    2. Ben de çalıştığım için akşamları dinlenmekten fırsat kalmıyor ama bugünlerde susamış gibiyim sanki.. bu akşam masamı hazırlayıp çalışasım var...

      Sil
  3. Çevrenizden dostlarınız eksik olmasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harika bir dilek Bilge eksik olmasınlar.

      Sil

Yorum Gönder