Hafta sonu

 Pazar günü Anadolu Medeniyetleri Müzesi' ne gittik. Çok güzeldi ama yarısında pes ettik.
 Bir daha gelmeye karar verdik. Bilge kulağında sesli rehber olduğu için pek bi sakin, pek bi bilmiş dolaştı.
 Ankara' da ilk kez bu kadar çok turist gördüm. Öncelikle yapıya hayran kaldım, kocaman ve büyüleyici.
 Tabi tarihi eserler çok şaşırtıcı ve harikaydı.
Buraya çok fazla fotoğraf koyamadım, zaten bir süre sonra fotoğraf çekmeyi bırakıp, eserlere kapıldım. Bilge en son dijital ekranlardan birinde uzunca bir şeyler okuduktan sonra "eve böyle bişiy lazım "dedi. Zamane bebesi nolacak.
Aslında kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Şuan acayip gerginim. Yılbaşı için İstanbul'a geçen hafta bugün gönderdiğim paket yerine varmadı. Kargo firması Aras Kargo. Çağrı merkezi günlerdir defalarca kayıt açtı. Setbaşı şubesi denen yer varlığından çok ciddi şüpheleniyorum telefonlarına bakmıyor. Adres yanlış diye not düşmüşler kontrol ettirdim "evet adres doğru dediler" müşteri hizmetleri numarası sabahtan beri meşgul, canlı destek denen zırvalık şaka gibi. Ya ben Aras kargoyla şirket gönderilerini de yapıyorum. Böyle ciddiyetsizlik, artık terbiyesizlik diyeceğim görmedim duymadım. Bir allahın kulu da dönüş yapmadı. Facebook grubuna da aynı şekilde yadım yalandan telefonunuzu mesaj atın demişler attım arayan gene yok. Yazıklar olsun diyorum ne diyeyim. Neyse bu devirde insanın başına bunlar da geliyormuş haberiniz olsun arkadaşlar

Yorumlar

  1. öncelikle geçmiş olsun canım bu kargo şirketlerinin ilginç ilginç işleri var geçen haftalarda bana gelen kargoyu yukarı çıkartmak istemeyen çalışan sitenin içinde çığlık çığlığa bana iftira attılar abba yukarı çıkamam deyince çok güldüm.değişikler yani.kasım ayında ankaraya sınav için geldiğimde müze binasının önünden geçmiş ve çok merak etmiştim.sayende merakım daha da arttı.mutlaka gezicem.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Sagolasın kavga dövüş hallettik müzeyi kesinlikle gezmelisin şiddetle tavsiye ediyorum😉😉😉

    YanıtlaSil
  3. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder