Yaşasın Cuma !!!!

 "Yaşasın cumaaaa" diye kalktım yataktan, Bilge'yi de öyle kaldırdım. Akşam uykum yok diye diye, çok geç yatmıştı. Başka türlü kaldıramazdım. Gerçi haftayı bitirmiş olmak bile başlı başına "yaşasın" demem için yeterli.Üstelik dün okul çıkışı yeni yıl kartları, çam sakızı çoban armağancıkları aldık. Akşamda paketlerimizi yaptık. Kartlarımızı yazdık.Bir iki şey kaldı eksik, onu da hafta sonu alıp, hafta içi postalayacağım.
Kart yazma, paket yapma, Bilge' nin ödevleri derken, oturduğumda saat baya ilerlemişti. Koca hafta elime ne kağıt, ne kalem, ne boya almadığımı fark ettim. Bugün siyah mukavva almıştım, fırsat bu fırsat diyerek bu ufak mandalayı yaptım. O kadar rahatlatıcı ki hep söylüyorum "terapi" gibi. Planlamadan, düşünmeden sadece pergelle çizilmiş daireleri boyamak,şekillendirmek.Kafamın içindeki her şeyi, iyiyi de kötüyü de o dairelerin içine bırakmak gibi. Siyahın üzerine beyaz kalemle çalışmayı seviyorum dantel gibi, naif bir tarafı var sanki.
Hafta sonu Bilge' nin kursu biraz geç başlayıp, geç bitecek. Benim de kitap grubumla toplantım var. "Sevgili Arsız Ölüm" ü konuşacağız. Bilge ve iki çocuk daha keman ve piyano çalıp, ufak bir dinleti verecekler. Pazar günüyse Cermodern' deyiz. Tasarım pazarı var, orayı gezeceğiz. Hafta sonu keyifli geçsin, iyi tatiller...

Yorumlar

  1. bende aynı duygular içindeyim, yaşasın cuma! iyi tatiller:)))

    YanıtlaSil
  2. Sen yaparken rahatlamissin ben yaptigina bakarak...
    Mutlu bir hafta sonu olsun canim. Cermodern'i benim yerime de gezin. Bol fotograf isterim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damlacım ya ben lafa takılıp neredeyse hiç fotoğraf çekmedim:((Unuttum valla , Bile ve Öykü'yle dolaştık bide, laf laf derken öyle oldu:))

      Sil

Yorum Gönder