Hafta sonu

Cumartesi günü kurs koşuşturmasının ardından uzun zamandır görmediğimiz teyzem ve eşiyle buluştuk. Bilge'yi çok seviyorlar ve onların bu sevgiyi göstermelerini izlemek çok keyifli. Bilge bir miktar şikayet etti "bebekmişim gibi seviyorlar" dedi ama "tadını çıkar" dedim.
Babamız pazar günü erkenden zıplar ağzında yaz kış hep aynı kelime "günü kaçırmayalım" biz de uyarız yarı uykulu gözlerle kahvaltı masasına oturunca. Planı falan var zannetmeyin, plan program kısmı bana ait. Dün de aynı sahne yaşanırken aklıma hiçbir şey gelmediği için "bakalım" dedim. Ben kitaplarıma, Bilge karne hediyesi altında bebek nüfusuna yeni dahil olan oyuncağına, Koca' da telefonundaki oyununa gömülmüşken "hadi biraz yürüyelim "dedim. Sonra bu yürüyüşü göl kenarında yapma ve fotoğraf çekme ama öncesinde balık yeme fikri eklendi.
Daha önce mutlaka bahsetmişimdir,göl kenarında bir benzinlik içinde, ufacık iki tezgahın önüne sıralanmış taburelere oturup kulağınızda Karadeniz türküleri, karşınızda Temel fıkraları yapıştırılmış aynalı duvar olan salaş mekan en tok insanı bile sıra beklerken açlıktan öldürür. Sahipleri de çok tatlıdırlar Oğullarını kızımla baş göz etme niyetlerini her defasında dillendirirler. Gülümseyip ekstra ikramları kabul eder, sıra beklerken aradan sızmamıza yardım etmelerine izin veririz:)) Yemek faslından sonra hafiften atıştıran yağmurun altında kısa ama keyifli, ucundan yediklerimizi sindirici yürüyüşümüzü yapıp eve döndük.
Akşam film izleyelim dedik ve 2012 yapımı "Robot Ve Frank" filmini izledik. Çok güzeldi. Bilge hâlâ uyuyor, Koca' yı işe gönderdim. Biraz kitap okuyup, kahvaltı hazırlarım. Sonra ofiste biraz işim var sonra arkadaş buluşması... Gözünü sevdiğim tatil ne güzelsin, keyifli bir hafta dilerim...

Yorumlar

  1. Ne güzel bir pazar günü olmuş:-)

    Biz de cumartesi günü Ankara'daydık. Dört saat hava alanında uçak bekleyerek :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder