Yaşasın Pazartesi:))

 Başlık Bilge' ye ait, bugün güle oynaya gitti okula, ben de ofise geldim. Bir dünya iş birikmiş, sabahtan beridir uğraşıyorum. Biraz ara vereyim dedim, kendime kahve yapıp geçtim bloğun başına. Tatilin son günlerine Bilge' nin uzun zaman sonra sallanan köpek dişi damgasını vurdu. Sonunda cuma günü "gidip çektirelim"dedi. Bu çocuğun cesaretine hayranım. Gittik çektirdik, diş kutumuza dokuzuncu dişimizi de ekledik.
Cuma ve cumartesi kursa gittik. Cuma gününe etüt koymuşlardı. Etüt sonrası yanağına bir yıldız kondurmuşlar, Bilge' nin yüzü gülüyordu. Ben de bol bol okudum bu esnada.Feryal Tilmaç' ın "Esneyen Adam" kitabını bitirdim. Çok ilginç öyküler okudum. György Dragman' ın "Beyaz Şah" ına başladım.Çok etkileyici bir kitap. Macar yazarlar gönlüme taht kurmaya devam ediyor.
Bu yılki Oscar adayı filmler listemi izlemeye devam ettim. İnnaritu ' nin "Birdman" i oldukça ilginçti ardından "Keskin Nişancı"yı izledim, çok beğenmedim.Favorim "Whiplash" tam bir müzik ziyafetiydi. "Büyük Budapeşte Oteli"  ve "Çocukluk" filmlerini daha önce izlemiştim.  Geriye iki film kalıyor sanırım izlemediğim.
Onları da bu hafta izlerim. Uzun zamandır geçirdiğim en iyi tatil olsa da insan rutin düzenini özlüyor.
İyi haftalar diliyorum...

Yorumlar

  1. Kız olsun çamurdan olsun diye boşuna demiyorlar :)) Benimki bu sabah okula suratı düşük offff diye diye gitti :)
    Ben de bu hafta sonu Birdmani izledim... Hakikaten farklıydı..

    YanıtlaSil
  2. şu şirinliğe bakın hele :)

    YanıtlaSil
  3. ben de başlığı görünce şaşırmıştım:))) Bilge 2 haftalık tatilden sıkılmış, okulu özlemiş demekki:)))

    YanıtlaSil
  4. Bizimkiler kar tatili hayallerinde, bu kadar mı okulla alâkaları olmaz:-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder