Yeni kolyeler...

 Uzun süredir kolye yapmamıştım, daha doğrusu yaptım da fırınlamamıştım. Ofis işleri çok vaktimi alınca killerimi eve götürdüm. Fırın ofiste olunca toparlayıp getirmek zaman aldı. Neyse sonunda dün toparladım, ortaya bu kolyeler çıktı.
 Dün bunları yaparken Bilge' de ingilizce ödevlerini yaptı güya, yedi bitirdi beni.
 Bu sabah okula götürdüm, öğretmene de doktorun söylediklerini aktardım. Sakin sakin konuşayım diye dudaklarımı kemirdim.
Bilge dün arayanlara "okulda virüs varmış bana da bulaştı sanırım" dedikçe saçımı başımı yolmamak için kendimi zor tuttum. Doktor anlattı, babası anlattı, ben defalarca anlattım, çocuğu ikna edemedik. Aklına geldikçe boğazını yırtarcasına öksürüyor.
Neyse  sabahtan işlerimi hallettim. Koca kahve çekmiş, kendime güzel bir filtre kahve demleyeyim. Agatha' nın elimdeki son kitabına başlayayım. "Hercule Poırot İz Üzerinde" :)) Arada Fargo izlerim. Üç bölüm kaldı izlemediğim. Bir toparlarım kendimi, hadi iyi bakın kendinize, virüsler ve virüs fikirleri uzak olsun hanenizden:))

Yorumlar

  1. Çok şık olmuş, hepsi ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Sevdacığım kolyelerini özlemişim. Hepsini çok beğendim. Fargo konusu ve çekimi ile en sevdiğim dizilerden biri, yeni sezonu da çekilmiş. Tarih merakın varsa Vikingler'i de tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Bayıldım kolyelere :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder