Gripli haller...

Dün sabah iptal vaziyetteydim. Burnum bir çeşme misali ,ama öyle böyle değil, bozuk çeşme görünümüne ve işlevine büründü. Bizimkileri yolladım, yine bidolu ıhlamur, kuşburnu, rosmarin falan karışımını bünyeye yuvarladım. Kafam kah düştü, kah kalktı derken öğleni etmişim. Kalktım bir çeki düzen verdim kendime, Bilge' yi almaya okula gittim. Aklımdan gitmiş, bir arkadaşıyla birlikte pasta yemeye götürmeye söz vermiştim.
Gözüme dikilmiş gözlere dayanamayıp çocuklarla düştüm yola. Onlar oyun salonunda oynarken ben "Sineklerin Tanrısı" nı bitirdim.Bitirdiğime sevindim:)) Sonra çocuklarla ofise geldim. Diğer çocuğun annesini bekle babam bekle. Oysa söylemiştim, hastayım diye. Neyse bizimkiler  dışarıda oynarken bir gün önce yarısını izlediğim "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku" filminin kalan yarısını izledim.
Erdal Beşikçioğlu' nun oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım. Filmi çok sevdim. İyi hissettirdi.
Sonunda annesine çocuğu teslim edip eve kendimizi atabildik. Keman çalışmayı salladık, ödevleri anca bitirdik. Yatağa girip Delal Arya' nın "Pera Günlükleri 1" başlamıştık ki ikimizde uyuya kalmışız:)) Tabi ben sabaha kadar üç beş kez kalkıp dolandım. Allhım nefesini zor almak ne kötü bir durum. Sabah artık bu işin otla çöple çözülmeyeceğini anlayıp ilaç aldım. Bu arada acayip arkadaşlarım olduğunu bir kez daha anladım bu grip sayesinde. Birisi "amannn sende bütün kış hasta dolaşıyorsun zaten "dedi. "hıııım annem aslında adımı Nazlı koyacakmış ama duygusal davranıp Sevda koymuş "dedim  tövbe tövbe sanki keyiften hasta oluyoruz. Biri de bu sabah "aaa domuz gribi olmayasın sakın" dedi. İçimden ne dediğimi sanırım tahmin etmişsinizdir. Ama bir diğer arkadaşım da hasta benden daha fena, astımı da var onun. Her sabah hangimizin sesi daha fena diye arıyoruz birbirimizi, halimizi ancak yine biz anlıyoruz.Neyse uzatmayayım yalnız bu yazıyı yazana kadar üç kez elektrikler geldi gitti. Benim kafada dağıldı. Ben bir az işlerimi toparlayayım da öğleden sonra daha fena oluyorum çünkü. Sonrasına bakacağız artık. Aman dikkat edin kendinize...Hasta felan olmayın...

Yorumlar

  1. Geçti geçti..

    C vitaminli asprin beni bir tek kendime getiriyor. Bir de iliadin pediatrik damla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handancım midemden dolayı aspirin kullanamıyorum, nurofen kullandım bugün çok çok iyiyim.evet geçti geçti:))

      Sil
  2. Geçmiş olsun :(
    Müzeyyeni bende daha dün izledim ve evet Erdal Beşikçioğluna bende bayıldım yeniden yeniden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oytunla Hayat; çok teşekkür ederim evet ya nasıl başarılı değil mi:))

      Sil
  3. Geçmiş olsun öncelikle, Müzeyyen i bende Erdal Beşikçioğlu uğruna izledim tekrar bile izlerim:)) sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap;aynen tekrar tekrar izlenebilir Arif'i dinlemek için:))

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun. :/ Bu ara kimi arasam hasta. Oğlanın okulunda hastalık gezinip duruyo birinden diğerine. Allahtan bize bi şey olmadı ama bizim de oğluş birkaç gündür salya sümük Allah ne verdiyse işte. Bugün de kulağına sıçradı malesef. :/ Neyse, bir an önce güneşli güzel günler gelsin, hastalıklar da biiir bir gitsin inşallah... Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun kulak deyince çok üzülüyorum,çok ağrılı oluyor.Tez zamanda iyileşsin dileğine katılıyorum güneşli günler gelsin, benden de sevgilerle...:)

      Sil
  5. Geçmiş olsun. Erdal Beşikçioğlu'nu ben de çok severim. İzlememiştim bu filmi, bu zamansızlık gerçekten çok can sıkıcı. Sen yazınca "Ben de izleyebilsem" demişim fark etmeden.

    YanıtlaSil
  6. Reyhane teşekkür ederim geçiyor gibi:))

    YanıtlaSil
  7. Yazdan Kalan, araya sıkıştırabilirsen mutlaka izle derim muhteşem bir oyunculuk söz konusu kaçırma:)))

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun.
    Biz de ailece 2 kez atlattık, gerçekten ne uyutuyor ne rahat veriyor, tuhaf bir vaka.
    Artık bahar geldi daha iyi oluruz hepimiz. (Ankara'ya da geldi mi bilmem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serpil; teşekkür ederim gelmiş gibi yapıyor ama çok soğuk hâlâ:(( iyi olalım

      Sil
  9. Salgın var çok kötü dikkat! :)

    Ben de beklerim Kafa'ya... Sevgiler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafa Dergi; evet herkesler hasta sanki, uğrarım benden de sevgilerle...

      Sil

Yorum Gönder