Görüşmek üzere...

Ne güzel söz değil mi şimdi yazarken fark ettim "görüşmek üzere", umutlu ve neşeli sanki. 
Bu hafta hiç ummadığım kadar yoğun geçti. Bir taraftan tasarım pazarı, bir taraftan tatil hazırlıkları.Evde her yer, her yerde:)) Tatil dediğime bakmayın , benim için en uzun tatil bir hafta, Antalya' ya gidip geleceğiz. Bilge yine çok heyecanlı, gün sayıp duruyordu.
Tasarım pazarı işi beni acayip gerdi, ne zormuş arkadaş. Daha önce hiç böyle bir işe girişmediğim, hiç bu olaya ticari bakmadığım için böyle hissettim sanırım. Allah' tan birkaç gün süren bir etkinlik değil:))Tüm hazırlıklarımı tamamladım. Kaç haftadır liste yapmıyordum, baktım listesiz olmayacak, yapılacakları yazmak imdadıma yetişti. Bilge çok yardım etti, Sevgili Şuşunun Öyküsü can arkadaşımın çok emeği geçti. Önce yüreklendirdi, sonrasında çok güzel bir logo çizdi bize.

Etiket işlerini falan hep o halletti. Pek çok konuda fikir verdi. Bu sabah uyanır uyanmaz dışarı baktım. Hava güzel görünüyor ama hiç belli olmaz günlerdir çok fena. Umarım bugün güzel olur.
Tatil dönüşü "biz geldik" diye yazmak dileğiyle, kendinize iyi bakın...
 Bu arada Ankara' da olanlar çıkın gelin Karum' a çok eğlenceli olacağa benziyor, özellikle çocuklarınız varsa, nihayetinde "panayır" bu kötü olma şansı yok bence.

Yorumlar

Yorum Gönder